Algemene voorwaarden “Rij BTW Vrij!”

De actie Rij BTW Vrij! is geldig tot met 31 augustus en is uitsluitend van toepassing op uit voorraad leverbare autos (regulier en lease editions): CLA Coupé non-facelift, CLA Shooting Brake non-facelift, smart fortwo en smart forfour.Uitgesloten is de smart cabrio.

Bij aankoop van een auto waarop de ‘Rij BTW vrij!’ van toepassing is kunt u gebruik maken van speciale ‘Rij BTW vrij!’ actie rente van Mercedes-Benz Financial Services: 2,99% voor Mercedes-Benz en 1,99% voor smart (vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden)

Bij aankoop van een auto waarop de ‘Rij BTW vrij!’ van toepassing is verleent Rüttchen Automotive B.V. een voordeel op de autofactuur ter hoogte van 21% BTW behorende bij de reguliere consumenten prijs van de desbetreffende auto, wat neerkomt op effectief 17,36% voordeel over de Netto Catalogus Prijs van de auto (prijs auto exclusief BTW en BPM). Het is wettelijk verplicht om op iedere aankoop BTW in rekening te brengen, dus ook op de aankopen gekocht tijdens de “Rij BTW Vrij!” dagen*.

De actie ‘Rij BTW Vrij!’ is van toepassing zolang de voorraad strekt, vraag uw verkoopadviseur naar de actuele beschikbaarheid van de auto’s, want OP=OP!

De actie ‘Rij BTW Vrij!’ is niet te combineren met overige consumenten acties van Mercedes-Benz en smart

De actie ‘Rij BTW Vrij!’ is niet van toepassing in combinatie met het privé lease aanbod van Mercedes-Benz Financial Services

De actie ‘Rij BTW Vrij!’ is niet te combineren met Corporate Sales, VIP en/of Diplomaten afspraken van Mercedes-Benz en smart. U heeft dus de keuze om gebruik te maken van het “Rij BTW Vrij!” actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales.

Het 21% BTW voordeel van de ‘Rij BTW vrij!’ actie is niet van toepassing op:
Extra accessoires
Garantie- en/of onderhoudsproducten (o.a. SterGarantie, SterOnderhoud)
Financierings- en/of verzekeringsproducten
De actie ‘Rij BTW Vrij!’ is uitsluitend van toepassing indien bij 1ste registratie van de auto op naam van de koper vóór 16 juni 2016.
De actie ‘Rij BTW Vrij!’ is uitsluitend van toepassing voor getekende koopovereenkomsten of bestelopdrachten ontvangen in de actieperiode.
Uitgesloten zijn de modelvarianten/motorisaties: B250e regulier & Lease Edition, C350e Lease Edition (Limousine en Estate), C300h Lease Edition (Limousine en Estate), AMG-modellen van bovenstaande modeltypes (incl. C450 AMG Sport) en smart cabrio.

*Rekenvoorbeeld.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart