Mercedes-Benz Rent 

Vervangend vervoer tegen een scherp tarief.


Het onmiskenbare gevoel van rijden in een Mercedes-Benz laat zich niet in één woord beschrijven. De luxe, het comfort en de ongeëvenaarde rijdynamiek zijn in het DNA van Mercedes-Benz verankerd. Logisch dat u ook voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte, privé of zakelijk, graag in een Mercedes-Benz stapt.


Met Mercedes-Benz Rent kunnen wij maximaal in uw behoefte voorzien! Met Mercedes-Benz Rent blijft u altijd mobiel. Hebt u een vervangende auto nodig? Wij hebben de vervangende Mercedes-Benz die u zoekt. U bent verzekerd van een snelle levering tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden. In onderstaande prijslijst kunt u zien welke modellen aangeboden worden met Mercedes-Benz Rent. Mogelijk is niet ieder model, op ieder moment beschikbaar. 


Bekijk hier het volledige aanbod en alle prijzen


Download de Mercedes-Benz prijslijst


Download de Mercedes-Benz Bestelwagens prijslijst

 

Shortlease


Hebt u voor meerdere maanden een auto nodig, maar wilt u geen lange termijn verplichtingen aangaan? Dan is Shortlease wellicht iets voor u. Met Shortlease bieden wij u de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar.


Download de Shortlease prijslijst 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart