Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.

Zelf een review achterlaten

Wilt u zelf een review achterlaten dan kan dat ook door op de "Beoordeel zelf" link te klikken van de vestiging van uw keuze.


2 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Zeer onpersoonlijk bedrijf als je belt zijn ze in eerste instantie netjes maar kom niet met kritiek zoals een te lage inruil prijs of evt info over een andere auto dan krijg je alleen nog Whatsapp berichtjes tevens voor de 5e keer geprobeerd 2 andere auto's te kopen maar WEER een flut inruil prijs terug willen geven, het is nu klaar voor mij GEEN Ruttchen meer, ook van 7 relatie's het zelfde gehoord ook bij hun gaat het niet om een paar honderd euro verschil voor de in te ruilen auto's maar bedragen tussen de 5000-10000 euro en dan is het verschil met uitsluitend Mercedes benz dealers

24 maart 2020

Maurice uit Zetten

 • service6
 • deskundigheid3
 • prijs/kwaliteit1
6 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Bij aankomst aangemeld bij de balie waar ik door een aardige mevrouw achter de balie werd aangewezen om plaats te nemen terwijl ik werd geholpen. Er werd gevraagd wat er was met de auto zodat de monteur hiernaar kon kijken. Toen de monteur klaar was met de reparatie bood de meneer achter de balie mij de sleutels aan en vertelde mij dat ze auto in de parkeerplaats wat te vinden en niks meer over de reparatie of status van de auto. Ik kwam echter nog terug voor wat vragen voor de Meneer over de auto wat niet goed bij hem viel. Het leek alsof hij tegen zijn zin daar maar zat en antwoordde mij op een manier dat hij helemaal geen zin had in mij. Hierna belde hij gelukkig de monteur die uitermate aardig was en mijn vragen op een goede manier antwoordde. Klantvriendelijkheid kan wat mij betreft zeker hoger. Meer communicatie en lachen. Ik verwacht ook dat al mijn vragen worden beantwoord zonder haast en tegenzin wat helaas niet zo was.

23 maart 2020

Deniz Yilmaz uit Bergen op Zoom

 • service5
 • deskundigheid8
 • prijs/kwaliteit6
10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ondanks dat het toch een cayenne is geworden wil ik mijn complimenten geven aan patrick gussenhoven voor het zeer snel reageren en handelen. En het heel plezierig helpen tijdens het verkoop proces. Bedankt patrick en volgende keer proberen we het weer

6 maart 2020

Eric uit Heeswijk dinther

 • service10
 • deskundigheid10
 • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ik ben dol op mn juke,maar daar parkeer plaats gebrek moest ik de juke inruilen voor smart.Ik had het daar best lastig mee,maar door patrics geduld en begrip heb ik een prettige ervaring gehad en toch bly met de smart weg gegaan en de juke achter gelaten.

18 januari 2020

Ct dorien uit Capelle aan den IJssel

 • service10
 • deskundigheid10
 • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Tymon Pool heeft ons geholpen bij het kopen van een Mitsubishi. Afspraken gemaakt en oude auto ingeruild. Bij aflevering nog uitleg meegekregen. En achteraf nog vragen? Die worden ook door Tymon beantwoord. Alles is dus naar wens.

15 januari 2020

SD uit Houten

 • service10
 • deskundigheid10
 • prijs/kwaliteit9
1 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ik heb bij Ruttchen Breda 4 velgen gekocht met daarop reeds gebruikte banden. Bij het monteren heb ik gevraagd ofdat de banden uitgelijnd konden worden. Dat zou gedaan worden en ik heb netjes de rekening betaald. Na ongeveer 3 weken kreeg ik een lekke voorband en is mijn auto naar een Mercedes-Benz dealer gesleept, niet Ruttchen. Dit op basis van de MB mobiliteit service. Daar wordt geconstateerd dat de lekke band een vervolg was van slecht uitlijnen en dat het profiel op de band nog goed was. Door het slechte uitlijnen kon de band niet meer gerepareerd worden en moesten er 2 nieuwe voorbanden op. Een flinke kostenpost. Toch nog even Ruttchen hierover gebeld. Zonder resultaat. Lag niet aan hun maar aan mij. Topservice Ruttchen, wel rekeningen declareren maar het werk heel slecht uitvoeren. En service/garantie??? Tot aan de deur en niet verder. Nooit meer Ruttchen dus.

7 januari 2020

N.C. uit Dinteloord

 • service1
 • deskundigheid1
 • prijs/kwaliteit1
9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Na een bezoek aan de binnenstad van Breda op een zaterdagmiddag stop ik richting huis bij Ruttchen om nog even in de showroom te kijken. Parkeer de auto en wil de auto op slot doen. Blijkt ineens dat de afstandsbediening niet meer werkt. Ook de auto start niet meer. Naar binnen gegaan en gevraagd of iemand mij kon helpen. Krijg direct koffie aangeboden en een verkoper gaat mee kijken. Conclusie afstandsbediening/sleutel is hoogstwaarschijnlijk defect. Met de reservesleutel zal de auto wel starten. Echter de reservesleutel ligt thuis. De verkoper stelt voor om mij een proefrit te laten maken in een auto en dan de sleutel thuis op te halen (ca. 90 km retour). Dit zo gedaan en inderdaad met de reservesleutel start de auto weer. Bij mijn vraag of ik nog iets moet betalen (b.v benzine) wordt direct gezegd niets. Ik heb mijn auto een mercedes C-klasse uit 2010 wel bij Ruttchen nieuw gekocht maar de auto is hier al jaren niet meer onderhoud. Dit is dan toch goede service. Nogmaals bedankt Ruttchen.

6 december 2019

Teun de Lange uit Woensdrecht

 • service10
 • deskundigheid10
9 Rüttchen Fuso Den Bosch

Geachte Lezer, Vreemd wanneer je heel je leven al Mercedes rijdt, dat je ná verkoop bij een aantal dealers het idee krijgt dat ze je niet serieus meer nemen, jammer een gemiste kans. Eindelijk weer eens een échte autoverkoper getroffen, iemand die afspraken na komt n.l. Paul Bouman van Rüttchen Den Bosch. Alleen menselijk contact gehad per telefoon en na één bezoekje direct geslaagd en een splinter nieuwe Mercedes-Benz gekocht. Kan het u aanraden Rüttchen Den Bosch.

15 november 2019

G. van Zanten uit Zeeland

 • service8
 • deskundigheid8
 • prijs/kwaliteit8
3 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Slechte ervaring met Ruttchen Breda. Ben bij Ruttchen in onderhoud met 2 auto's en daar heb ik behoorlijk veel spijt van. Heb de laatste 2 jaar heel veel onderhoudskosten gehad aan beide auto's, ongeveer 12.000, en dan wordt je nog als een idioot behandeld. 2 nieuwe banden gemonteerd op een van de auto's en ik krijg maar liefst 20% korting van Ruttchen omdat ik vaste klant ben. Maar de banden zijn net zo duur als bij andere MB dealers. Sigaar uit eigen doos. Stelmotor van de turbo was kapot waardoor het lampje van het managementsysteem ging branden. Ze hadden pas een week later tijd, maak je maar geen zorgen want er kan niets gebeuren en u kunt dus gewoon blijven rijden. Verkeerd advies want 3 dagen later stond ik 's nachts met stukken. Geweldige service. 2 weken geleden was voor de 3e keer in 6 zes jaar de back-up batterij kapot, 3 weken buiten de garantie termijn. 2 jaar geleden nog kosteloos vervangen op vakantie in Duitsland door een MB dealer in Dresden. Topservice daar in Duitsland maar niet bij mijn eigen dealer. Nee kan je van Rutttchen niet verwachten. Gewoon betalen. Ruttchen neemt nog eens niet de moeite om even met MB te bellen. Nee heeft geen zin zegt men dan. Nog niet eens de moeite nemen om te bellen. Schandalig. Mijn zoon rijdt in de andere auto. Twee maal bij Ruttchen geweest met die auto voor een piepende v-snaar. V-snaar vernieuwd en de 2e keer de spanner. 430 armer en nog piept de v-snaar. Oplossing van Ruttchen; dan moeten we nog verder gaan zoeken en dat kost u nog meer geld. Is het niet de bedoeling dat men eerst zoekt naar de oorzaak en dan pas onderdelen gaat vernieuwen? Nu vervangt met onnodig onderdelen. Maar ja, wat maakt het uit. de klant betaalt. Mijnconcessie koopt voor 1.575 nieuwe velgen en banden. De volgende dag heeft zelf de bandenspanning van de banden goed moeten zetten. Topservice van Ruttchen alweer. En ik wacht nu nog steeds op dat telefoontje m.b.t. mijn klacht over mijn back-up batterij. Teveel gevraagd schijnbaar.

19 september 2019

John uit Dinteloord

 • service1
 • deskundigheid1
 • prijs/kwaliteit4
10 Rüttchen Fuso Den Bosch

Vriendelijk, goede koffie tijdens het wachten, snel klaar, rijd weer als nieuw

10 september 2019

Arjan Vos uit 's-Hertogenbosch

 • service10
 • deskundigheid10
 • prijs/kwaliteit10
1 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Een splinternieuwe Mercedes CLS 53 AMG gekocht, heel veel problemen gehad met het aankoopproces, waar het aanlag geen idee maar de fouten zijn in de getalletjes aan de kant van Ruttchen Breda geslopen en daardoor hebben we moeten middelen om het niet tot een rechtzaak te moeten laten lopen. Ondanks dat ik alles op papier had met 1000 euro verschil niet meer moeilijk gedaan. en het was al zo'n pret bederver zeg. Vervolgens konden de leuke extra'tjes (mercedes ipad houder) niet en was het gevoel van een nieuwe auto kopen ook volledig verdwenen. De Mercedes Benz enquete naar waarheid ingevuld, dat was voor Ruttchen Breda toch een reden om aan de bel te trekken, en beterschap te beloven en als nog in overleg de ipad houder te leveren als ik de enquete opnieuw zou invullen. Zand erover dat doen we. Vervolgens een maand verder, meerdere malen gemaild en gebeld. Voor mij hoeft het niet meer, nooit meer Ruttchen. Sterker nog zal ik iedereen vertellen nooit een auto daar te kopen. Kentekenplaathouders van Ruttchen eraf en een nieuwe dealer gezocht. Wat hier is gebeurd is een goed voorbeeld dat ze kennelijk veel te goed zaken doen en klanten als ik niet nodig hebben. Hierbij een waarschuwing doe geen zaken met dit dealerschap als je graag goede service zoekt en eerlijk zaken wil doen.

18 juli 2019

Marcel de Vries uit Dordrecht

3 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Onderhoud bij 100000 km. Hoe lang duurt dat? Twee uur. Dan wacht ik er op. Na 1 uur en 50 minuten kom een receptionist melden dat ze nog iets extra willen doen, de versnellingsbakolie verversen. Hoe laat wordt het dan? 11.00 uur (=2,5) uur. Nu wacht ik al 3,5 uur en laat de wasbeurt vervallen, net als vorige keer. Volgende keer ander adres!

8 juli 2019

Reynout uit Tilburg

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ik heb een paar weken geleden een tweedehands auto gekocht bij Ruttchen Breda. Paul Hooper heeft daarbij perfect advies gegeven en is alle afspraken meer dan correct nagekomen. Tussentijds hebben we super leuk contact gehouden en kreeg ik steeds foto'tjes binnen. Dat vond ik natuurlijk geweldig. Joes (service) heeft auto in top conditie gebracht, waarna ik de sleutel in ontvangst mocht nemen. Het grote feest kon beginnen. Ik kan alleen maar zeggen dat dit getuigd van liefhebberij voor auto's. En daar word ik gewoon heel vrolijk van. Kortom; een aanrader om hier je auto te kopen.

3 juli 2019

Rolf Schouten uit Wijchen

2 Rüttchen Mercedes-Benz Tiel

Waardeloze service, langs gegaan voor navigatie update

6 mei 2019

john van Luijn uit Appeltern

10 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Een proefrit aangevraagd en gemaakt met de nieuwste A-klasse. Verkoper Koen van der Pas heeft me super goed ontvangen, nam ruim de tijd voor vragen, liet meerdere verschillende modellen van de A-klasse zien en gaf duidelijke uitleg. Kortom: een erg fijne ervaring. Bedankt Koen!

2 mei 2019

Jelle van Abeelen uit Tilburg

10 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Dit is de tweede bedrijfsbus die we daar bestellen en dat is niet voor niets! De service is echt top. Vanaf het bestelmoment tot het aflevermoment ben ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zelfs heb ik een filmpje mogen ontvangen toen de bus was aangekomen in Gorinchem. Onze verkoper is Gerwin en hij heeft echt passie voor zijn vak. Een vakkundige verkoper! Bedankt voor de goede service, wij blijven klant bij jullie.

19 maart 2019

Laurens Damsteeg uit Papendrecht

2 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Drama\'s! Eigenlijk vanaf het eerste moment. Wij hadden ons oog laten vallen op een C180 Estate van ca. 3 jaar oud. Afspraak gemaakt met de vestiging om een proefrit te maken en jawel op de dag van afspraak was er niets bekend en ook de verkoper met wie wij een afspraak hadden was die dag vrij/vakantie. Dan de uiteindelijke offerte, die kwam best snel, alleen het inruilen van je oude auto zijn ze geen fan van. Veel te weinig voor terug gekregen. Maar bon, toch maar geaccepteerd. Een week later konden wij hem ophalen en ik kreeg een pro forma factuur welke op voorhand voldaan dient te worden. Daar was de inkoop van mijn oude auto niet op mee genomen, nee want het offerte bedrag was de inruil in mee genomen ??? Nu werd het totaalbedrag ineens 5000 meer ?? Nou ik denk het niet!! Ik zeg dan hoef ik hem niet meer te hebben. Kreeg meteen een dreigement dat ze er wel een advocaat op zouden zetten en dat ik contractbreuk deed en een claim aan mijn broek zou krijgen. Zelf had ik gelukkig mijn huiswerk gedaan en foto\'s genomen van de site en originele vraagprijs. Uiteindelijk zijn ze me dan \"tegemoet\" gekomen. NEE, er is een fout gemaakt in Breda en die zou ik dan ineens moeten betalen ?? Nou, dacht het niet. Ik rij nu iets meer dan een jaar in die auto en is er iets met het motorvermogen. Garantie ? Nee, natuurlijk niet 12 maanden, is 12 maanden en werkelijk geen dag langer. En dan krijg ik nog een sneer uit de pan dat ik toch weet hoe dat werkt ? U bent tenslotte zelf ondernemer. Mijn bedrijf bestaat uit de gratie van service en garantie en dat is niet in beton gegoten. Kennelijk hebben ze het niet nodig in Breda om klanten tevreden te houden. Wat een waardeloos bedrijf, ik kom hier nooit meer terug. Ik koop mijn auto in het vervolg elders.

13 maart 2019

Chris De Caesemaeker uit Axel

10 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

W212 laten voorzien van een fabrieksorgineel alarm. Werkzaamheden vakkundig verricht. Prettige garage, prima ontvangst. Prijs/kwaliteit top!

25 februari 2019

de Vries uit

1 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Ik heb op de site van Rüttchen een auto gezien en meteen contact opgenomen en aangegeven dat ik de auto wil kopen en mijn huidige auto wil inruilen. De medewerker heeft me gevraagd of ik de fotos van mijn auto kon mailen om een offerte te maken. Ik heb de fotos meteen gestuurd. 2 dagen later heb ik gebeld om de status van de offerte te vragen en ik heb gehoord dat de auto is verkocht. 2 weken later heb ik weer een auto gezien, weer gebeld, weer de fotos van mijn auto gestuurd en weer een \'sorry, die auto is helaas verkocht\' gehoord.

22 februari 2019

M Kabak uit Den Haag

3 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Slechtste verkoopervaring ooit helaas... Op de website staat dat ze er naar streven om uw verwachtingen te overtreffen, iedere keer opnieuw. Helaas hebben de 2 verkopers gedurende dit bestelproces de basisverwachtingen nog niet eens gehaald, met name door reactieve communicatie en verkeerde informatieverstrekking. Configuratie auto was niet conform verwachting door verkeerde info bij besluitvorming en werd totaal niet naar een oplossing gekeken, maar schuld bij mij gelegd. Simpele voorbeelden m.b.t. onprofessionele klantgerichtheid: Na aflevering auto zou ik binnen een week gebeld worden om evt vragen op te volgen. Ik heb na 2 weken zelf gebeld en het excuus was dat ze mijn telefoonnummer kwijt waren. Het is lastig te geloven dat ik zelfs na een intensieve bestelprocedure en aflevering van de auto niet als klant geregistreerd sta in hun systeem. Verder heb ik op mijn laatste email waarin ik mijn ontevredenheid over de foutieve configuratie geen enkele reactie meer ontvangen van beiden. Sterker nog, circa 30 minuten na mijn mail heeft de verkoper wel naar 1 van mijn medewerkers gemaild met het verzoek een afspraak in te plannen om mogelijke samenwerking in de toekomst te bespreken. En helaas kan ik zo nog wel even doorgaan. N.a.v. de slechte opeenvolgende ervaringen besloten om geen onderhoud/bandenwissel bij Ruttchen uit te voeren en dit bij een Mercedes Roosendaal te doen. Ik zal zeker niet mijn volgende auto bij Ruttchen Breda bestellen en raadt het ook iedereen af!

19 februari 2019

Joyce uit

5 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Gisteren mijn auto laten diagnotiseren op een defect aan de versnellingsbak. Ik kom hem ophalen om hem vervolgens weg te brengen naar een andere garage. Bij mijn auto aangekomen lag een afdekplaat en voorfront op de bijrijders stoel. Niet terug geplaatst!!. Ik vraag waarom is dat en het antwoord, Maar je haalt hem nu op toch kunnen die andere er makkelijker naar kijken. Hij moet er toch af....wil het wel even terug plaatsen hoor maar dan komt er uurtarief bij....Heel raar moets voor het diagnotiseren 65 euro afrekenen en moet zelf maar mijn onderdeel terug plaatsen. en dan nog wel iemand met een handicap. Jammer want kom je voor het eerst binnen wordt je netjes te woord gestaan, maar dan als j ebesluit niet tot reperatie over te gaan. Dan zijn ze in een keer niet meer thuis, wel als je geld hebt. Wat dan ook erg jammer is, dat mijn vrouw een andere auto wilde kopen omdat t repareren te duur wordt.

7 februari 2019

Ric Klijs uit Breda

3 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

7 auto,s bij ruttchen in onderhoud gehad. Vooral veel slechte ervaringen met dit bedrijf. Die werkplaats chef daar die slaat alles. Ik kom der niet meer.. Nu meestal naar Mercedes in Roosendaal.

6 februari 2019

M Peters uit Breda

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

heb een private lease Smart four four. Zeer tevreden. Gisteren na het tanken startte de auto niet meer. Lege accu. Door de 24/7 ondersteuning zou ik geholpen worden. Maar de ondersteuning van de garage zelf was top! Er kwam al snel iemand en ik kon mijn auto achterlaten bij de garage. Weggebracht naar mijn werk en na werktijd weer als nieuw (inclusief wasbeurt!!!!) opgehaald. Top service.

18 januari 2019

Saskia Roovers uit Breda

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Sinds 3 jaar zijn wij een tevreden klant bij Ruttchen Breda. De entourage en de contacten met medewerkers van de receptie, werkplaats, verkoopadviseurs: top! Iedereen die daar werkt, doet zijn of haar best om ons het gevoel te geven dat wij als klant koning zijn. Eerlijk is eerlijk: de Mercedes-Ster van deze vestiging is voor ons Remko van der Star. Binnen no-time begrijpt hij wat wij zoeken in een Mercedes. Rekening houdend met ons budget, legt hij de keuzes aan ons voor. Professioneel, sympathiek, meedenkend en goed advies! Ad en Elise van Oeffelen

23 december 2018

Ad van Oeffelen uit Bergen op Zoom

10 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Afgelopen weekend een schitterende CLA shooting break opgehaald bij Rüttchen Tilburg verkocht door Koen van der Pas. Hij is iemand waar een bedrijf heel zuinig op moet zijn, steeds correct snel en adequaat handelend, uiterst klantgericht en gedreven. Voor de proefrit de week ervoor heeft hij zelfs de zaak op zondag opengedaan omdat wij niet anders konden komen! Over service gesproken! Ook in de aftersales is Koen uiterst correct, hij maakt duidelijke en heldere afspraken. Ik ben dus meer dan tevreden over de aankoop bij deze firma en in het bijzonder over het \"premium\"gevoel dat Koen ons heeft meegegeven. De auto is overigens ook top :)

11 december 2018

Erik van den Bergh uit Hilversum

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Op zaterdag 8 december 2018 met mijn vrouw een bezoek gebracht aan de schitterende vestiging van Rüttchen Breda om een Mercedes E-klasse occasion te bekijken als opvolger van onze huidige E-klasse. Wat direct opviel was de prettige ontvangst door de medewerkers. Na inmiddels 7 Benzen te hebben gekocht in overwegend MB-vestigingen durf ik te stellen dat deze vestiging er in positieve zin uit sprong, niet in de laatste plaats door verkoopadviseur Remko van der Star, die door zijn sympathieke- en deskundige benadering ons al snel deed besluiten tot aankoop over te gaan. In onze ogen écht een aanwinst en een visitekaartje voor het Rüttchen concern! Onze nieuwe aankoop moet overigens nog worden afgeleverd, waarover later méér, maar dit wilde ik alvast even gezegd hebben! Remko, héél veel dank, k voor je geduld, hartelijke groeten en tot later! Wim Hamer

10 december 2018

Wim Hamer uit Hoek van Holland

1 Rüttchen Mercedes-Benz Tiel

Helaas na meerdere malen het voordeel van de twijfel gegeven te hebben is het resultaat zeer bedroevend. Niet klant vriendelijk.expertise twijfelachtig ,slechte analyse,bron oorzaak niet opgelost,geen feedback .afschrijving alvorens eerst een factuur te sturen.probleem is nog steeds aanwezig. verdedigend naar hoofdkantoor melden dat klant zelf sleutelt en daarmee fouten probeert te verleggen. kortom zeer slechte niet Mercedes waardige service .

3 december 2018

Johnny de Grundt uit Wamel

3 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 november 2018

D. Marcos uit Tilburg

9 Rüttchen Mercedes-Benz Tiel

Heb twee maanden geleden een CLA 180 bouwjaar 2017 . Ik was nog niet thuis en ik kreeg een videopresentatie van mijn aangekocht Mercedes ( gewoon super ) Ook zeer goede ervaring heb ik overgehouden met de verkoper zeer deskundig ( Sjoerd van der Wal )

28 november 2018

Rudie Vrieze uit Doetinchem

4 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Onlangs een Mercedes GLA gekocht. Helaas bleek achteraf dat de CD wisselaar, zoals aangegeven in de verkoopdocumentatie, niet in de auto aanwezig was. De verkoper vindt dit geen probleem en doet het af met het commentaar \"dat de auto een USB ingang heeft\" en wilt dit hiaat niet corrigeren. Een Mercedes dealer onwaardig ! TIP: bekijk de auto goed en check de accessoires/optielijst voordat je een aankoop doet. Lijsten kloppen namelijk niet met de werkelijkheid ....

23 november 2018

Frans G. uit IJsselstein

5 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Niet geheel positief. Het verhaal aan de telefoon en voorafgaand aan de proefrit kwamen totaal niet overeen met de proefrit en het gesprek na de proefrit. Een problematische auto die excelente occasion werd verkocht. Kortom voor de serieuze koper, een keer extra goed nadenken! (Dealer in Breda)

19 oktober 2018

R uit Teteringen

5 Rüttchen Mercedes-Benz Tiel

Afspraak om 08.00 uur aan de auto beginnen. Om 08.30 uur worden de auto\'s uit de werkplaats gereden en gaat de eerste afspraak naar binnen. Als je de receptionist op het onnodige wachten aanspreekt is het antwoord: \"Bij de tandarts moet je ook wachten.\"

9 oktober 2018

JC Stam uit Lienden

2 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Meerdere moeizame reparaties gegad, werkelijk alles liep moeizaam. Facturen klopten niet en auto verkeerd terug in elkaar.

24 september 2018

JP Mulders uit Minderhout

10 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Mijn airco laten reinigen en een storing laten onderzoeken.

23 september 2018

Richard In \'t veld uit Oud alblas

2 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

goed bedrijf alleen toen ze een trekhaak monteerde met een 13polige stekker Ging het naar mijn mening mis Wordt niet standaard de geschakelde voedig of vaste voeding aangesloten Dus nooit een trekhaak bij ruttchen eronder Laten maken.! Dit is net een broodje knakworst bestellen zonder knakworsten Gewoonweg belachelijk

2 september 2018

Marcel De Beer uit Landgraaf

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

We hebben bij Rüttchen in Breda een smart gekocht en net als in 2016 weer zo klantvriendelijk je voelt je daar meteen thuis en dat geeft een fijn gevoel. En Wesley is net als Dennis goed met hun werk bezig kei vriendelijk en dat vinden wij heel fijn. We kunnen niet hoger dan een tien maar ze verdienen meer, we zouden zeggen ga zo door. Met vriendelijke groetjes Diny en Jan uit Vlissingen.

22 augustus 2018

Diny v Rixel uit Vlissingen

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Vandaag is onze vakantie begonnen en vanuit Nijmegen richting Zuid Frankrijk. Halverwege richting Breda kwam de melding dat remblokken vervangen dienden te worden. Ruttchen gebeld en zij bleken bereid om direct de remblokken te vervangen. Het contact en de service staan bij hen op een zeer hoog peil. Hartelijk dank daarvoor en hierbij mijn waardering 10+.

22 augustus 2018

Jakob Muntinga uit Malden

4 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

ik had intresse in de witte 250 cla heb gesproken met een vertegenwordiger zou mij bellen over de prijs niets gehoord

20 augustus 2018

cees maagdenberg uit Hoeven

2 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Wij hadden interesse in een Mercedes C-klasse. Desbetreffende auto was voor de dealer begrippen oud (2010). De auto was alleen rijklaar mee te nemen zonder mogelijkheid op garantie (niet vermeld voor de bezichtiging). De desbetreffende auto had een aantal gebreken die zeker noemenswaardig zijn (niet vermeld voor de bezichtiging). De auto had 8 maanden geleden zijn laatste beurt nodig gehad (wederom niet vermeld voor de bezichtiging). Wij hadden om deze reden van te voren een offerte aangevraagd met een duidelijke prijsopgave, zodat wij op deze manier een onnodige rit konden besparen. Als wij bovengenoemde punten van te voren wisten, waren wij meteen afgehaakt. Dit heeft ons onnodig tijd en geld gekost. Helaas, zijn wij in onze beleving totaal niet serieus genomen, omdat het waarschijnlijk voor de grote 'mannen' van MB te Gorinchem niet rendabel genoeg was om een nieuwe klant de tijd en aandacht te geven die iedereen verdient bij het kopen van een auto.

17 augustus 2018

Weekers uit Alkmaar

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Geweldige ervaring. Zeer professionele partij met klantbeleving merkbaar als topprioriteit. Er was een hoop aan de hand met mijn auto en bij Ruttchen hebben ze alles gerepareerd, me kundig advies gegeven, me gedurende het proces constant eerlijk en goed geïnformeerd en het contact verzorgd met de Mercedes fabriek. Als kers op de taart zijn ze mijn auto komen brengen toen hij gemaakt was. Ik zou bijna zin krijgen in de volgende keer dat mijn auto weer kapot is! (Ok dat laatste is een beetje overdreven maar ze zijn extreem tof)

27 juli 2018

Paul Lemmens uit Amsterdam

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Wij hebben een Mitsubishi gekocht bij Tymon Pool. Wij zijn uitermate tevreden over Tymon. Alle contacten met Tymon waren zeer prettig en er heerste iedere keer een relaxte sfeer. Tymon luisterde goed naar ons zodat wij een Mitsubishi hebben gekocht die aan al onze wensen voldoet. De aflevering was echt een feestje. Complimenten voor Tymon! Ook de monteurs in de werkplaats hebben er alles aan gedaan om de auto tip top af te leveren.

19 mei 2018

Jos Timmermans uit Tilburg

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Mijn aygo met een kleintje op de passagiersstoel vond ik niet meer veilig. Zodoende kwamen we (met goede ervaring uit het verleden) terecht bij de Mitsubishi dealer. We werden uitermate vriendelijk geholpen. Geen gepusch, leuk gesprek en uiteindelijk een stoere ASX gekocht. Dank Tymon voor de goede uitleg van de auto!

12 mei 2018

Sabine Bongers uit Wernhout

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Mitsubishi lancer gekocht. Verkoper heeft echt zijn best gedaan alles in perfecte staat over te dragen, compleet met alle documenten en historie. Zeer tevreden, kom zeker terug.

9 mei 2018

Edwin Leidelmeijer uit Raamsdonksveer

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Outlander gekocht. Goed geholpen bij eerste bezoek en tweede bezoek. Door Tymon uitstekend geholpen bij dr aflevering.

9 mei 2018

Dick Jansen uit Sleeuwijk

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Eerst even gebeld met tymon Pool, keurig te woord gestaan, daarna in de zaak geweest, keurig ontvangen n een ontspannen sfeer, goed advies gehad en binnen 3 dagen hadden we onze Mitsubishi Outlander zodat we onze oude auto niet meer hoefde laten keuren, bij aflevering ruim de tijd genomen om alles uit te leggen, en kregen een paar dagen na aanschaf een appje van tymon of alles naar wens was.

8 mei 2018

Jan Mulders uit Steenbergen

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Mooie auto gekocht bij Tymon zonder problemen. Rijd nog altijd geweldig! Bedankt voor de geweldige service!

8 mei 2018

Justin Brokerhof uit Breda

4 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Mede door de positieve ervaringen in de reviews afgelopen zaterdag 5 mei bezoek gebracht aan de showroom. Was daar tussen ca 12.10 en 12.30 om eens oriënteren voor andere auto. Veel auto's in de showroom bekeken. Mooie auto's, dat zeker. Echter de 3 of 4 verkopers hadden het te druk met hun onderlinge gesprek en koffie en daardoor blijkbaar geen tijd om zich met mij te bemoeien. Na 20 minuten maar weer vertrokken. Toch jammer zo'n gemiste kans en de manier om potentiële klanten weg te jagen......

7 mei 2018

Ed Wien uit Breda

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Gebruikte E klasse gekocht. Netjes te woord gestaan, no nonsense eerlijke antwoorden. Vorige week auto afgehaald bij Wesley. In een woord perfect van pand tot verkoper van ontvangst tot aflevering. Jammer dat ik maar 10 punten mag geven.

27 april 2018

Rob van Dieten uit Meterik

10 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Vakkundig en vriendelijk personeel. Kreeg een lekker bakkie koffie en ze hebben me even naar de stad gebracht zodat ik kon shoppen tijdens de reparatie! Super service!

27 maart 2018

Nicole M uit Giessenburg

10 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Auto weggebracht om een nieuwe vooruit te laten plaatsen er werd een gratis leen auto geregeld plus de aangevraagde me adapter werd er gelijk gemonteerd, met deskundige uitleg s'morgens weggebracht s'middags weer opgehaald zeer vriendelijk personeel. Echt een plaats waar je als klant nog echt gewaardeerd wordt. Daar kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen. Een dikke 10 in alles.

6 februari 2018

Angela Glerum uit Sint. Willebrord

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Paul Hooper, Is een hele goede verkoper, die je graag als klant binnen hengelt, en echt zijn best voor je doet, om een aantrekkelijke deal te bemachtigen! Maar ook de dames van de ontvangst desk, zijn super aardig en leiden je naar de gewenst afdeling

30 januari 2018

Jac Nouws uit Roosendaal

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Omdat ik een proefrit wilde maken met een S had ik een afspraak gemaakt. Ik werd uiterst plezierig ontvangen, er werd van alles over de auto verteld en na enige instructie kon ik een interessante proefrit maken. Na terugkomst weer koffie met wat erbij en een evaluatie zonder enige druk om te beslissen. Heel correct en plezierig.

13 januari 2018

Jan Heerema uit Rotterdam

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Uitstekende ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en bekwaam personeel en heb uiteindelijk hier mijn auto gevonden en gekocht.

12 januari 2018

Ronald Tolman uit GOUTUM

10 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Bedankt voor de vrindelijke service vandaag!!

17 oktober 2017

T Baldwin uit BE

2 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Met verbazing auto opgehaald na beurt incl reparaties en winterbanden. Bij ophalen alles ok, bij instappen geen reparaties uitgevoerd en geen winterbanden. Waar is de tijd gebleven dat ze tussendoor belde en aan het einde vertellen wat er (niet) gedaan is.

2 oktober 2017

Arjan uit

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 september 2017

Ronald Moerings uit Breda

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Heb vandaag met mijn zoon Johan de Krieger zijn nieuwe Vito opgehaald.Als ouwe rot weet ik nog wel wat service moet zijn.nou de jongeman die ons hielp,geweldig goed,hij verstaat zn vak, koesteren die vent een dikke 10 waard

29 september 2017

Jos Dekrieger uit Sprang-Capelle

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Enthousiaste verkoper, goede ontvangst en persoonlijke aandacht.

24 september 2017

Cindy Vos uit Sint Philipsland

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 september 2017

Lodewijk Matulessy uit Breda

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

zeer goed. leuk personeel zo door gaan

23 september 2017

din kortsmit uit zevenbergen

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Zeer prettige ervaring als klant met medewerker(s). Goed contact en begripvol.

22 september 2017

J.W. van Loon uit Rijswijk zh

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Zeer positief met Tymon .

21 september 2017

Samuel Brosens uit Breda

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Mitsubishi Outlander gekocht , wat een super fijne auto echt grandioos, net zoals de service van Timon (verkoper) Rüchtten Breda. Wij zijn hier uiterst vriendelijk en eerlijk behandeld. Afspraken worden nagekomen, dit bedrijf is echt een aanrader.

21 september 2017

Sander uit Oss

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Zeer prettig, goede ontvangst, Willem Bastiaansen is een leuke, vriendelijke en deskundige verkoper!

21 september 2017

Jeep de Boer uit Zoetermeer

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Meerder keren de showroom bezocht en zelfs een keer een proefrit gemaakt. Helaas nog niets gekocht maar elke keer ben ik keurig geholpen door Tymon.

20 september 2017

Fulco Assendelft uit Vlaardingen

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ik ben niet de makkelijkste klant, maar Tymon Pool wist mijn functionele wensen met mijn budget te matchen. Daarbij gaf hij mij de service die een klant graag ziet. Hij was eerlijk over de auto, maakte met mij garantieafspraken waar ik mee uit de voeten kon en informeerde ruim na de aankoop hoe de auto beviel. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik met een autodealer te maken had die investeerderd in zijn klanten. Ondanks dat ik in Maastricht woon zal ik bij mijn volgende aankoop zeker bij Tymon langs gaan.

20 september 2017

Ruud Demas uit Maastricht

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Een jaar geleden alweer.... Wat gaat dat snel !! Mijn Smart werd bijna een jaar geleden afgeleverd bij Ruttchen Breda. Ik ben via Tymon in contact gekomen met Jody die mij vakkundig en snel een prachtige Smart ForTwo verkocht. Het hele traject van aankoop tot aflevering is echt top gegaan !! Tymon heeft mij en mijn vrouw een rondleiding gegeven in het prachtige pand en hebben ons verheerlijkt aan de mooie modellen EN het zalige gebak :-). Ik wil zowel Jody en Tymon hartelijk bedanken voor jullie zorg en service. Over twee jaar zal er toch een cabrio moeten komen. En ja dat gaat er zeker 1 bij Ruttchen worden !!

20 september 2017

Maurice Jonge Poerink uit Hellevoetsluis

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 september 2017

Dianne Overbeeke uit

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Fantastisch goed bedrijf. Tymo is een perfecte verkoper. Zeer klantvriendelijk. (Maar dat is deze klant ook)

20 september 2017

Cees Stapper uit Middelburg

7 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Fijn geholpen door Patrick. Waardeer de service en persoonlijke aandacht.

19 september 2017

Joop de Veer uit Breda

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Prima ervaring bij ophalen nieuwe Mercedes C klasse bij Ruttchen Breda. Verkoopmedewerker die ook heeft geholpen bij maken van keuze /selectie nieuw auto, nam ook ruim de tijd voor uitleg van nieuwe auto bij het afhalen van de nieuwe auto. Zeer goed gevoel aan overgehouden.

31 augustus 2017

Jan Pullen uit Andel

10 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Erg vakkundig

31 augustus 2017

De Groot uit Gorinchem

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

We z\'n heel goed naar allen tevredenheid geholpen door Patrick. We z\'n vol lof over de auto en daar kopen is voor herhaling vatbaar.

29 augustus 2017

Daisy Konings uit St Willebrord

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Recent bij Ruttchen Breda een Mercedes C gekocht. Dit mede vanwege een enthousiaste en deskundige verkoopmedewerker Patrick Gussenhoven. Patrick creëerde een rustige en ongedwongen sfeer, waar de koper nog centraal staat. Waar dit bij vele andere auto garages niet meer het geval is. Ik ben een erg tevreden koper en hoop nog lang klant te kunnen blijven bij Ruttchen Breda.

17 augustus 2017

Willem Jan uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Super blij met mijn smart. Bedankt Patrick Gussenhoven voor je buitengewoon service en je deskundig advies ben helemaal happy. Lekkere koffie, gezellige mensen en een top auto.

17 augustus 2017

Betty Clermonts uit Breda

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Breda

Perfecte service en meedenken van de medewerkers.

13 augustus 2017

Joyce van Heeswijk uit Oosterhout

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Breda

Zeer tevreden, enthousiaste mensen

13 augustus 2017

Leon van den Elsen uit Sint-Oedenrode

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Hele goede ervaringen. In het bijzonder zeer te spreken over de prettige serviceverlening en deskundigheid van Willem Bastiaansen.

10 augustus 2017

Michou Kortrink uit Oss

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Geweldige service. Zowel bij de aankoop van mijn Mercedes, maar met name bij het afhandelen van een ongemak. Erik Piek heeft hierin voor meer dan 100% onze belangen op een perfecte wijze behartigd!!

4 augustus 2017

Chris van Leur uit Oosthuizen

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

zeer vriendelijke en behulpzame medewerker (mvr. S.de Jong)

2 augustus 2017

Okkes Ozturk uit Etten-Leur

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Vandaag geweest vooreen apk en scm keuring van mijn porsche ik was geen klant bij Rüttchen maar dat was geen probleem. Tijdens de keuring waren een paar kleine puntjes direct opgelost. En de rekening was slechts100,- terwijl men er zeker twee uren aan had besteed. Ben zeer tevreden en zal u bedrijf in gedachten houden als ik een nieuwe prive auto nodig heb. Alex Schroder

2 augustus 2017

Alex Schroder uit kortenberg Belgie

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ik ben via een marktplaatsadvertentie bij Rüttchen terechtgekomen. De auto waar ik in geïnteresseerd was bleek al verkocht te zijn. Maar onze verkoopadviseur Patrick Gussenhoven hielp ons aan een andere C-klasse. Wat een fantastische medewerker van jullie bedrijf. Zeer behulpzaam, vriendelijk, niet opdringerig en geen verkooppraatjes!!! Echt top geholpen. Bedankt jongen.

30 juli 2017

Rob Koetsier uit Boskoop

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Goed en snel geholpen, zeer tevreden over expertise.

28 juli 2017

Patrick Pot uit Nieuwegein

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Op 1 juli heb ik voor het eerst Ruttchen Breda bezocht om een E Coupé te bekijken. Vriendelijk geholpen en later een proefrit gemaakt. Op 14 juli kon ik de auto op komen halen, wederom prettig geholpen en verder kennis gemaakt met het bedrijf. Ben vanaf de eerste dag tot de aflevering goed geïnformeerd door Patrick Gussenhoven.

16 juli 2017

Onno van der Bilt uit DORDRECHT

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe gebruikte mercedes b klasse opgehaald bij ruttchen Breda. Net zoals bij het eerste contact was ontvangst bij de receptie zeer vriendelijk. Verkoper Patrick Gussenhoven straalde rust en deskundigheid uit en was zeer klantvriendelijk. Zeer persoonlijke benadering gedurende het verkoopproces, gaf me een goed vertrouwd gevoel. Bij aflevering stond Patrick met een mooi boeket bloemen voor mijn vrouw en nam hij alle tijd om een aantal functies vd auto door te nemen Daarna kon hij afscheid nemen van een tevreden klant.

10 juli 2017

Ton Diepstraten uit Best

3 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Recentelijk hier mijn auto voor servicebeurt gebracht, mijn voorruit moest ook vervangen worden vanwege een breuk. Ik had heel duidelijk aangegeven dat ik wel exact dezelfde voorruit wilde hebben. Hoewel ik tijdens de servicebeurt en het vervangen van de ruit in de zaak heb gewacht kwam niemand mij vertellen dat de ruit niet hetzelfde was en werd deze gewoon gemonteerd. Ik kwam er achter toen ik inmiddels vertrokken was. Ik ben toen direct terug gegaan en dit gemeld aan de werkplaats chef. We zijn samen naar de monteur gelopen en deze gaf toen direct aan dat dit niet hetzelfde was maar hij de ruit toch maar gemonteerd heeft. Ik heb hier over een klacht ingediend maar daar is verder niet veel mee gedaan behalve aan te geven dat zij hier niets aan kunnen doen. Ik had net zo goed naar Carglas kunnen gaan. Jammer dat dit zo verlopen is.

6 juli 2017

Andres Escalera uit Nieuwegein

1 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Onze bus is hiernatoe afgesleept door de anwb op een zaterdag. Ze zouden ons een prijs doorgeven per tefeloon op maandag voor ze iets zouden doen aangezien wij hem het liefst naar onze eigen garage zouden laten afslepen. Ondangs dit alles hebben ze het een en ander los getrokken en krijgen we te horen dat als we hem mee willen nemen we eerst 109,17 moeten afrekenen voor ze de bus weg laten gaan. Als uw auto/ bus nog een paar honderd meter zou kunnen rijden of u hem kunt duwen naar de volgende garage zou ik dit zeker doen!

5 juli 2017

Donny Putman uit Silvolde

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Heel prettig geholpen door Erik. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar door vakkundig advies zeer tevreden naar huis gegaan! Top service!

5 juli 2017

Annemerel uit Den Bosch

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Vriendelijk, eerlijk en zeer klantgericht! Ik ben hier al meerdere keren geweest en elke keer wordt ik weer positief verrast.

27 juni 2017

Nick Derks uit \'s-Hertogenbosch

8 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Vanuit mijn commerciële functie bij FC Den Bosch heb ik meerdere keren samengewerkt met Rüttchen Den Bosch. Een samenwerking die ik als zeer prettig ervaar en ook voor de toekomst zal worden gecontinueerd!

27 juni 2017

Tommie van Alphen uit Boxtel

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Prima ervaringen. Erg service en klantgericht.

26 juni 2017

Henny Hilgerdenaar uit Den Bosch

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Goede service, klantvriendelijk en een bedrijf wat sterk \'vooruit\' wil met de klant & servicegraad.

26 juni 2017

Jan uit

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Luisteren goed naar je problemen voordat men de auto inneemt voor service en onderhoud. Bij aflevering koppelt men weer goed terug wat er aan de auto is gedaan.

26 juni 2017

anoniem uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Prettig geholpen, goede service, fijne Mercedes B-klasse als huurauto, het persoonlijke contact met Tommy Derks vind ik erg plezierig

26 juni 2017

Ronald uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Eindelijk Mercedes gaan rijden. Na vele omzwervingen zijn we uiteindelijk Mercedes gaan rijden. De service, liefde en aandacht van Ruttchen zijn werkelijk van een hoog niveau, net als het merk Mercedes. Niet alleen tijdens de verkoop van de auto aan ons maar ook daarna hebben ze oog voor onze behoeftes en kunnen die (blijkbaar moeiteloos) invullen. Bedankt!

26 juni 2017

Martijn Pijnenburg uit Den Bosch

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Ervaring is meer dan goed. Of je de vestiging bezoekt voor onderhoud of technische vragen ze staan je vakkundig te woord en zoeken naar oplossingen. Verkopers luisteren goed naar de wensen en vullen dit altijd goed in.

26 juni 2017

John Van Gils uit Eindhoven

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Prettig geholpen, goede service, het contact verliep erg plezierig.

26 juni 2017

Sander Goedhart uit Oosterhout

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 juni 2017

Peet Goossens uit Den Dungen

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Topbedrijf met fantastische service!!

26 juni 2017

Thomas uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Sinds ik de overstap heb gemaakt naar Mercedes weet ik de weg naar Ruttchen keer op keer te vinden. Zeer prettig en persoonlijk contact met Tommy Derks welke mij nu al meerdere malen heeft kunnen voorzien van een geweldige auto! Keep up the good work heren en dames van Ruttchen!

26 juni 2017

Thijs uit Rosmalen

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Goede persoonlijke service waarbij ze zichtbaar dat \'stapje extra doen\'

26 juni 2017

Rens van den Berg uit den bosch

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Super geholpen door Tommy en Jody bij Ruttchen Den Bosch!

26 juni 2017

anoniem uit

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Vanaf dag 1 met Sander Rozenberg een bijzonder prettig contact. Niets lijkt te veel en als het dan ergens in de lijn tussen dat eerste contact en uiteindelijke levering van mijn nieuwe eerste Mercedes Benz mis gaat, neemt hij op de juiste wijze verantwoordelijkheid. Echt top. Inmiddels de eerste kilometers gemaakt met mijn Mercedes en het gevoel is zoals de service van Sander: gewoon Top! Coen Waltman Generaal manager Eltrex Motion

16 juni 2017

Coen Waltman uit Breda

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Uitstekend geholpen door Sander Rozenberg

15 juni 2017

anoniem uit

1 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Op 2e paasdag hebben wij, mijn vrouw en ik, uw showroom bezocht. Wij hebben kenbaar gemaakt dat wij zeer geinteresseerd waren in de nieuwe Mercedes B klasse, en dat wij graag een proefrit zouden maken in deze auto, maar dan wel in een automaat. Ik heb mijn kaartje achtergelaten en mijn gegevens zijn door een van uw medewerkers opgeslagen in een computer. Tot op de dag van vandaag heb ik nog niks van u vernomen. Wat ik een beetje vreemd vind. Gelukkig voor ons was een andere Mercedes vestiging wel bereid om ons een proefrit te laten maken, en zijn wij ook zeer tevreden met onze nieuwe aanschaf, de Mercedes B klasse, AMG styling.

Reactie Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Geachte heer en mevrouw Kivits, Hartelijk dank voor uw klacht en onze excuses voor het niet naar behoren reageren door de verkoop afdeling. Wij begrijpen dat u inmiddels contact heeft gehad met onze vestigings manager en wij zullen hierin intern actie op ondernemen. Wij wensen u vele veilige kilometers in uw nieuwe Mercedes Benz B klasse en hopen u wellicht te mogen ontmoeten voor onderhoud van deze prachtige auto. Met vriendelijke groet, Petra Roovers Afdeling Customer Support.

31 mei 2017

peter kivits uit breda

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ik ben super geholpen bij de schade afdeling van Ruttchen! Randy, bedankt! Hopelijk heb ik niet vaker schade, maar zo wel tot dan!

19 mei 2017

Fleur van Dinteren uit Breda

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Erg goed geholpen en zeer tevreden!

19 mei 2017

Tom van Dijk uit Schijf

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

contact gehad met Sander Rozenberg van Ruttchen Breda. Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering in één woord super ! Bijzonder vriendelijk, professioneel en ter zake kundig. Voor de aflevering en uitleg over de auto werd ruim de tijd genomen. Een aanrader !!

19 mei 2017

Andr van Linden uit Putte

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Afgelopen vrijdag mijn nieuwe auto opgehaald. Meer dan lof over de ontvangst en de uitleg. Keurig netjes en er werd goed de tijd genomen. Complimenten!

16 mei 2017

Jurrin van Vliet uit Barendrecht

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Uitstekend, vriendelijk en deskundig personeel. Mooi pand met goede faciliteiten.

15 mei 2017

T.J.N. Vinks uit Heerjansdam

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Super goed

13 mei 2017

Jos Wanrooij uit Oud gastel

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Prima service, heerlijke koffie en vriendelijke, aktieve verkoper. Dhr. Remco van der Star

13 mei 2017

C.N Volk uit Kaai 12 3255ag Oude Tonge

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Deskundige hulp, vriendelijk. Niet opdringerig.

13 mei 2017

Marco Schijf uit Breda

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 mei 2017

Ren Kuijstermans uit OUD GASTEL

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

We hebben een prachtige B klasse gekocht bij Ruttchen in Breda. We zijn echt heel netjes en goed geholpen, vanaf de koop tm de aflevering is het precies volgens afspraak gegaan. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel en we zijn erg blij met onze aanwinst. De verkoop heeft Willem gedaan en de aflevering heeft Patrick gedaan, hartstikke bedankt en zeker tot ziens.

30 april 2017

Erik van der Wegen uit Steenbergen

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ben perfect beholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto

24 april 2017

Iwan Van de Geer uit Eindhoven

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 april 2017

Nico Maas uit Etten-Leur

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Goede service zowel aan de verkoop als service kant.

7 april 2017

Kevin Kosman uit Den Bosch

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Al enkele jaren is Ruttchen Den Bosch onze partner in mobiliteit. Als kantoor willen we onderscheidend en persoonlijk zijn en dit alles zien wij terug bij Ruttchen. Meedenken en aandragen van oplossingen is voor ons echt een meerwaarde als het gaat om een samenwerking. Met straks een volledig nieuwe showroom zal de beleving alleen maar beter worden.

6 april 2017

Bart (Snijders Advocaten) Huijs uit \'s-Hertogenbosch

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Geweldige service, goed advies, doen wat er gevraagd wordt, complimenten aan het hele team

5 april 2017

Joop Hover uit \'s-Hertogenbosch

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Uitstekende service en prettige behandeling.

5 april 2017

Bob uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Top service, zeer persoonlijk en correct.

5 april 2017

Danny Snijders uit Vught

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Ruttchen Den Bosch denkt enorm met je mee, geen probleem is te groot. Dankjewel voor de top service.

5 april 2017

Collin Bell uit Den Bosch

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Goed advies. Service uitstekend en afspraken correct nagekomen. Prima!

5 april 2017

Peter uit Den Dungen

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Mijn Mercedes A180 komt oorspronkelijk van Wensink Zwolle. Na mijn verhuizing naar Den Bosch heeft Rüttchen de zorg voor mijn auto prima overgenomen. Recentelijk heb ik de auto voorzien van een mooie velgen set en kijk ik uit naar nog vele jaren rijplezier.

5 april 2017

Edward van Wonderen uit Den Bosch

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Prima begeleiding tijdens het selecteren van de nieuwe auto.

1 april 2017

Pieter Bal uit Sommelsdijk

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Verkoper in Den Bosch gaf scherpe deal voor een zeer nette B-klasse occasion. Twee niet direkt zichtbare mankementen zijn keurig in de weken na aflevering verholpen door de werkplaats in Gorinchem. Vriendelijk en deskundig personeel aldaar. Mijn volgende auto koop ik weer bij Ruttchen.

30 maart 2017

Martin V uit Naarden

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.

18 maart 2017

Erik-Jan de Moulin uit Houten

10 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.

18 maart 2017

Erik-Jan de Moulin uit Houten

10 Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg

Wij hebben telefonisch een auto gekocht, wij zijn vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door Eric Debbaut. Wij waren eerst bij Stern in Hilversum geweest daar wordt je niet echt serieus genomen. Wij kwamen voor de CLA aanbieding maar namen niet echt de moeite om een auto voor ons te vinden. Via de internet zijn wij bij Ruttchen uitgekomen (niet echt in de buurt). Wij zijn super blij met deze mooie nieuwe auto. Ik heb een paar keer telefonisch contact met Eric Debbaut gehad en heeft alles super geregeld!!!!

17 maart 2017

Bianca Vernooij uit Nederhorst den Berg

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 maart 2017

Andr Bouw uit Someren

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Uitstekende service en ontvangst zeer prettige behandeling.

3 maart 2017

Roeland van Rixtel uit Rosmalen

9 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Vanmorgen bij dit bedrijf zeer goed geholpen met storing pts systeem hier staat klant nog centraal .bij het opmaken van factuur bleek ik goedkoper uit te zijn dan wat afgesproken was hulde voor deze vestiging

24 februari 2017

George Bolk uit Capelle aan den ijssel

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

De selectie, aanschaf en levering van mijn nieuwe E-serie is uitstekend verlopen. Onderhandeling, levertijd en leveromvang; alles klopt. Complimenten voor de efficiëntie.

12 februari 2017

Arnold Knottnerus uit Zevenbergen

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Ik heb contact gehad met Sander Rozenberg voor de aanschaf van een nieuwe leasewagen. Ben zeer netjes en professioneel behandeld, hij stond altijd klaar voor vragen en wist zeer snel te reageren (wat zeer handig is als je iets op korte termijn geregeld wilt hebben). Ook zeer mooie showroom, met vele leuke speeltjes. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

10 februari 2017

Corine Broekhuizen uit Laren

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Perfecte service en goede kennis van de auto. Veel aandacht bij aflevering van de auto wordt erg gewaardeerd.

4 januari 2017

Chris Kinders uit Berkel-Enschot

5 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Geen klantvriendelijke en ondeskundige verkoper. Afspraken worden niet nagekomen / teruggetrokken. Tijdens twee bezoeken (informatie en proefrijden) geen eens een kop koffie aangeboden. Klachtgesprek met directeur is prima geweest, heeft toegezegd verbeteractie te ondernemen naar zijn verkopers. Uiteindelijk niet gekozen voor een nieuwe Mercedes omdat het totaal plaatje advies en prijs (inruilpremie) niet klopt. In Gorinchem weten ze al dat ze dit jaar niet de prijs winnen m.b.t. klant op nr 1 en daar leggen ze zich bij neer. Geen moeite meer voor nieuwe klant. Onze ervaringen bij Rüttchen Breda zijn een stuk positiever. We hadden echter al een verkoper in Gorinchem en moesten daar naar terug. Uiteindelijk wel een nieuwe auto gekocht, maar van een ander merk.

29 december 2016

Jan Poppelier uit Gorinchem

1 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Langs gereden in Breda. Radio+gps was uitgevallen.Ze wilden geen zekering vervangen. Moet week later terugkomen + vervangend vervoer regelen. Zelf maar zekering vervangen. Erg slechte service dus

25 december 2016

anoniem uit

9 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Contact met de verkoper de heer Rozenberg was zeer correct en kundig. Hij deed er alles op een positieve manier om mij het Mercedes gevoel te geven. Dit is gelukt heb en nieuwe Mercedes CLA Coupe gekocht. Waarbij de heer Rozenberg goed zijn best heeft gedaan om tot een mooie deal te komen, inruil huidige auto versus nieuwe Mercedes.

21 december 2016

Rene van Heeren uit Bunschoten Spakenburg

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Een goed ervaring met zowel de verkopers als de mannen bij de werkplaats! Zeer vriendelijk en goed behandeld, voor andere klanten ook zeker een aanrader om bij rüttchen personenwagens te Breda langs te gaan. Alles is tot de kleinste puntjes goed verzorgd en continu op de hoogte gehouden.

Reactie Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Dank u wel voor uw positieve beoordeling op Klantenvertellen.nl! Team Rüttchen Autowereld

16 december 2016

Kadir Cobanlar uit Oosterhout

2 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Werd totaal niet serieus genomen. 1 dag later bij een andere dealer gekocht. Aanfluiting.

Reactie Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Geachte heer, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling te geven. Wij betreuren uiteraard het feit dat u het gevoel heeft gehad dat u niet serieus werd genomen. Daarover komen wij graag met u in contact. Uw e-mail adres komt echter niet in ons bestand voor. Wij kunnen daarom niet telefonisch contact met u opnemen. Wij horen graag uw verhaal. Als dank voor de moeite sturen wij u graag een attentie toe. Met vriendelijke groet, Rüttchen Autowereld

13 december 2016

anoniem uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Sinds 1 dag heb ik de Mercedes C-klasse C300h Estate in gebruik. De eerste indrukken zijn geweldig. Wat een fijne auto. Ik weet zeker dat ik deze auto met plezier ga berijden. Ik werd bij de keuze voor deze auto op een zeer prettige manier geholpen door Sander Rozenberg. Hij heeft dit werkelijk op een zeer enthousiasmerende wijze gedaan. Ook bij de aflevering was hij zeer behulpzaam en informatief.

8 december 2016

John Rijnhoud uit Dordrecht

8 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Na wat moeizame start ben ik zeer tevreden over hoe Jouk de zaken heeft opgepakt en heeft geregeld. Zowel in hrt offerte proces als de levering. Ik heb nu een geweldige auto en het gedeelde enthousiasme vanuit Jouk maakte de ervaring van het \"kopen van een mercedes\" alleen maar leuker!

25 november 2016

Jeroen Sprenkels uit Zundert

1 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Als je een auto aanschaf van niet eens 2 jaar oud en met 25.000 kilometer op de teller, verwacht je een fatsoenlijke auto. C klasse 2014 ( w205 ) Zonder piepen en kraken. Als er iemand uitstapt vanuit de passagier stoel voor, geef de boardcomputer een waarschuwing piep aan van minimaal 2 minuten wat heel erg vervelend is. Ik heb deze 2 punten aangegeven bij ruttchen. Volgens de deskundige is het heel normaal, als er iemand uitstapt dat de gordel alarm nog 2 minuten afgaat. Ik heb hiervoor een e klasse 350 gereden uit 2009 als er bij mij iemand uitstapt ging gordel alarm direct uit. Krijg je te horen \' dat kan want je rijd nu in een c klasse en geen e klasse \' hoe durf je zoiets te zeggen!!!!!! En hoe kan een stuurhoes na 25.000 kilometer al versleten zijn? Is geconstateerd door Mercedes. En kan vervangen worden voor 350. Mijn auto heeft stergarantie, op de website van Mercedes staat dat stergarantie gelijk is aan fabrieksgarantie. Ik merk er niks van! Mercedes maakt mooie auto\'s ! Maar service is onacceptabel.

13 augustus 2016

Chris uit Breda

9 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 augustus 2016

F Blok uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Veghel

Ik ben erg tevreden over de service. Tijdens de werkzaamheden word ik prima op de hoogte gehouden van eventuele extra werkzaamheden/onkosten. Zeer vriendelijke en goed opgeleide monteurs

1 juni 2016

Erik uit Sint Oedenrode

9 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Meerdere introducties gehad van diverse personenauto\'s. Service en klant vriendelijkheid top

19 april 2016

Peter De Paauw uit Bergschenhoek

9 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Erg open bedrijf, persoonlijke benadering. Net dat beetje extra.

19 april 2016

r Redelijkheid uit sliedrecht

9 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Prettig bedrijf waar ik met m\'n 20 jaar oude auto gewoon het gevoel krijg dat ik welkom ben. Oprecht advies (ivm leeftijd) en kundige reparatie. Ik rij er met een smile vandaan omdat de auto weer prettiger rijdt. Ik rij er dan ook graag voor om.

19 april 2016

Stefan Bakker uit Dordrecht

9 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

- Vriendelijk en vakkundig personeel. - Duidelijke afspraken m.b.t. werkzaamheden en prijs. - Open communicatie, geen geheimen.

19 april 2016

S. uit

10 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Dit is een test

25 maart 2016

Martijn Schepers uit Oosterhout

7 Rüttchen Mercedes-Benz Breda

Bij vragen moet je dikwijls op antwoord wachten.Ik heb al een jaar een probleem met de radio,maar een goed antwoord van de wekrkplaats heb ik nog niet vernomen.

25 maart 2016

Peter van Vugt uit Oosterhout

9 Rüttchen Mercedes-Benz Gorinchem

Vriendelijke ontvangst,deskundig personeel en hulpvaardig. Terugkoppeling indien nodig. Al met al ,een dealer die er mag wezen,toppie

25 maart 2016

Hans Rijsdijk uit Gorinchem

9 Rüttchen Mercedes-Benz Vans/Trucks Den Bosch

Meer dan prima service vanuit Verkoop adviseur Ruben.

25 maart 2016

anoniem uit


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart