18 januari 2016

Louwman Dealer Group neemt dealeractiviteiten
van Rüttchen Automotive B.V. over

De familiebedrijven Louwman en Rüttchen maken vandaag bekend dat zij recent een principeovereenkomst hebben gesloten over de verkoop van de aandelen aan de Louwman Dealer Group. Het gaat om sales en after sales activiteiten met betrekking tot Mercedes-Benz personen-, bestel en vrachtwagens, smart en Mitsubishi personenwagens en Fuso bedrijfswagens. Rüttchen Automotive B.V. heeft onder meer dealervestigingen in Breda, Tilburg, Veghel, Den Bosch, Gorinchem en Tiel. De transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal worden afgerond.


Bas Rüttchen: “Onze familie heeft altijd een groot belang gehecht aan de continuďteit van onze onderneming. Gelet op de marktontwikkelingen bleek ons het afgelopen jaar dat, om deze ook voor de langere termijn te kunnen waarborgen, aansluiting bij een financieel sterke partij gewenst was. Wij zijn blij en trots dat we in de Louwman Dealer Group niet alleen een financieel sterke partij hebben gevonden, maar ook een onderneming die als familiebedrijf heeft bewezen de normen en waarden die wij belangrijk vinden, te kunnen bewaren.”


Eric Louwman: “Ik ben verheugd over de voorgenomen toevoeging van deze organisatie aan de portefeuille van de Louwman Dealer Group. Het familiebedrijf Rüttchen kent een rijke historie en is uitgegroeid tot een vooraanstaande Nederlandse dealergroep. Binnen het bedrijf staat een betrokken stijl van zakendoen centraal, net zoals bij ons. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de expertise van beide bedrijven tot een positief versterkend effect zal leiden, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart