076-523 61 80
15 februari 2016

You’re Invited!

Wij nodigen je graag uit als onze gast bij SHE’S INVITED op zaterdag 5 maart 2016.

Rüttchen Autowereld aan de Ettensebaan in Breda is die dag tussen 14.00 en 18.00 uur 'the place to be' voor (ondernemende) vrouwen uit de regio.

Dat niet alleen mannen van auto’s houden, bewijzen de dames van Femme Frontaal. Zij laten je deze dag graag kennis maken met de paradepaardjes van Mercedes-Benz waaronder de Women’s World Car of the Year: de Mercedes-AMG GT. Dat betekent niet alleen meerijden in één van deze bloedsnelle auto's, maar je mag ook zelf achter het stuur!

Daarnaast zijn er diverse workshops zoals 'She Asks', allerlei leuke stands met het nieuwste op het gebied van huidverzorging en natuurlijk ook mode (we blijven tenslotte vrouwen). Om 15.00 en 17.00 uur worden de nieuwste trends door Bastiaansen Modestad gepresenteerd uiteraard onder het genot van goede muziek, een hapje en een goed glas wijn of een gezond sapje!

Deze dag staat geheel in het teken van het goede doel. Als goed doel hebben we Pink Ribbon uitgekozen. Niet zonder reden, ons collegaatje Jennefer is onlangs getroffen door borstkanker en zij is inmiddels hard aan het knokken om weer geheel te herstellen. Met het slaan van een balletje in een cabrio willen we zoveel mogelijk geld ophalen om aan Pink Ribbon te kunnen doneren.

Wil je deze middag niet missen, meld je dan aan, dan kunnen we op je komst rekenen. Neem gezellig een vriendin mee deze middag. Uiteraard zijn ook jullie mannen welkom, Bastiaansen Modestad laat ook hen de laatste trends zien én er zijn natuurlijk een heleboel mooie auto's om te bekijken.

De rijbeleving met een Mercedes-AMG is inmiddels vol, voor de workshop 'She Asks' zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met jezelf aanmelden: vol is vol!

Tot 5 maart!


Met medewerking van onder andere: Femme Frontaal - Bastiaansen Modestad _ Puur Huidinstituut - Thomassen Gifts _ View Councelling _ Food made by Mia Vita _ MooiKadootje - Smart Colors _ Enjoy Sports _ Spray Tan Specialist _ Trumpi Golfmanagement - Purple Catering.

Meer nieuws...