7 februari 2018

De nieuwe mercedes-Benz A-Klasse: Wereld premiere in Amsterdam

Mercedes-Benz vierde de wereld premiere van de nieuwe A-Klasse in Amsterdam.
In een moderne setting met een feestelijke sfeer beleefden meer dan 450 genodigden de nieuwe norm in het compacte segment.
 


Met de A-Klasse introduceert het merk ook de nieuwste MBUX - Mercedes-Benz User Experience - voor het eerst eerder in haar instapmodel dan in de luxere klasse. De A-Klasse is volwassener en comfortabeler dan ooit. Technologisch gezien is het niet alleen het nieuwe MBUX infotainment systeem dat het model de voorloper ten opzichte van de competitie maakt, hij biedt ook een heel scala aan veiligheids- en rijsystemen die voorheen enkel in de luxere klasse beschikbaar was. Dit resoneert tevens voort in het nieuwe voorkomen. Het nieuwe design is de volgende stap in de ontwerpfilosofie van Mercedes-Benz." De A-Klasse is bij Mercedes-Benz een grote drijvende kracht geweest achter verandering.
Het is het beste voorbeeld van hoe we ons hele merk hebben kunnen verjongen. Er is geen gevoel meer van 'instapniveau' in onze nieuwe instapmodel-auto.
Deze volwassen A-klasse maakt volledig gebruik van onze definitie van 'moderne luxe' en dat is ongeëvenaard in dit segment. "


- Dieter Zetsche, Chairman of the Board of Management of Daimler AG en Head of Mercedes-Benz Cars.Medio 2018 komt de nieuwe A-Klasse op de markt.
Wilt u tot aan zijn komst in de dealershowroom op de hoogte gehouden worden over al het nieuws rond de nieuwe A-Klasse?


Model Highlights


     

Interface

Een geheel nieuwe manier om een auto te bedienen.
De A-Klasse werkt intuïtief en leert elke dag bij – net zolang totdat hij u bijna beter kent dan uzelf.


Design                                      

De belijning van de nieuwe A-Klasse volgt volledig onze designfilosofie van sensuele puurheid.
De oppervlakken zijn nu nog puristischer vormgegeven, de details nog opvallender.      

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart