Onze compacte modellen 
Bent u klaar voor de nieuwe generatie compacte en sportieve modellen van Mercedes-Benz? Auto’s waarbij veel ruimte is voor individuele keuzes. Met specifieke kenmerken die precies passen bij de wensen en eisen van de nieuwe generatie. Met een hoge rijdynamiek en een lage emissie. En altijd een sportief design. Dat is het idee achter de nieuwe generatie Compact Cars. Een perfecte match tussen u en uw auto.

 

  De A-Klasse


De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat de nieuwe A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment. 


> Bekijk de A-Klasse
> Reserveer uw proefrit
> Vraag de brochure aan

  De B-Klasse

De proporties van de nieuwe B-Klasse – de verlengde wielbasis en de korte overhangen – zorgen voor een vloeiend, dynamisch optreden. Een typisch designkenmerk van Mercedes-Benz daarbij is de sensuele puurheid van de vlakken en vormen. Voor een sportieve outfit is de uitrustingslijn AMG Line leverbaar, met speciaal voor AMG ontworpen lichtmetalen velgen, skirts en dorpelverbreders.


> Bekijk de B-Klasse
> Reserveer uw proefrit
> Vraag de brochure aan

  De CLA Coupé

 

De CLA interpreteert het nieuwe Mercedes-Benz design op een uitzonderlijk expressieve en uitdagende wijze. Met avant-gardistische en sportieve invloeden maakt de vierdeurs Coupé dan ook een duidelijk statement in het middenklassesegment. De daklijn van een coupé, ruiten zonder stijlen en een hoge taillelijn. Sterk geaccentueerde flanken met een vloeiende overgang naar de gespierde achterzijde. Sprekende details die misschien niet bij iedereen in de smaak vallen, maar wel bij degenen die daar oog voor hebben.

> Bekijk de CLA Coupé
> Reserveer uw proefrit
> Vraag de broch

ure aan

  De CLA Shooting Brake

 

Ontdek hem en ervaar de stad als nooit tevoren: de nieuwe CLA Shooting Brake. Het bijzondere voertuigconcept werd in eerste instantie ontwikkeld voor mondaine jachtpartijen. Heden ten dage maakt de nieuwe CLA Shooting Brake zelfs van uw dagelijkse rit naar kantoor een exclusieve belevenis. Ontdek de unieke mix van royale ruimte en sportieve designtaal. Met zijn naar achteren aflopende daklijn en krachtige achterzijde zal deze auto zeker hoofden doen draaien, zelfs in de meest hippe wijken van de stad.

> Bekijk de CLA Shooting Brake

  De GLA

 

In deze compacte allrounder voelt u zich zelfs in de stad een avonturier. Met een sportief en dynamisch design, ultramoderne aandrijvingstechnologie en uiteraard het comfort en de veiligheid zoals u die alleen bij een Mercedes-Benz zult aantreffen, staat de GLA symbool voor onbeperkte vrijheid.

> Bekijk de GLA
> Reserveer uw proefrit
> Vraag de brochure aan

 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart