Inbouw originele Mercedes-Benz alarmsystemen


Origineel Mercedes-Benz Alarmsysteem met hellingshoek detectie

U bent natuurlijk trots op uw Mercedes-Benz, en u bent niet de enige die uw auto bewondert. Voorkom dat er ongenodigde gasten rond snuffelen in uw Mercedes-Benz. Bij veel auto-inbraken worden er airbags, sturen, navigatiesystemen en andere waardevolle artikelen uit de auto's meegenomen. Daarbij ontstaat er meestal ook schade aan ramen, lak en bekledingsdelen waardoor u de auto soms enkele dagen moet missen. Vaak vinden deze auto-inbraken 's nachts plaats als de auto voor de deur staat en daarom kiezen de dieven bijna altijd voor een auto zonder alarm. Benieuwd wat het voor u kost? Klik dan hier.


Werkplaatsafspraak maken


Geef inbrekers geen kans

Voorkom veel ellende en beveilig uw Mercedes-Benz met een alarm. Hierdoor vermindert u de kans dat u slachtoffer wordt van een auto-inbraak. Laat daarom bij uw Louwman Mercedes-Benz-vestiging een origineel Mercedes-Benz alarmsysteem inbouwen.

Het alarmsysteem is voorzien van hellingshoek detectie, voorheen klasse 3, en bestaat uit originele componenten die in de fabriek ook gemonteerd worden. Alles wordt dus perfect ge´ntegreerd in uw auto. Zo heeft u geen last van een extra handzender, het zien van extra geplaatste sensoren of losliggende bedrading.   

Louwman Mercedes-Benz biedt u de volgende voordelen:

 • 2 jaar garantie op onderdelen en montage
 • Perfect ge´ntegreerd in uw auto
 • Geen extra sleutels nodig
 • Geen zichtbare componenten in het zicht
 • Valse meldingen en storingen te controleren via de Mercedes-Benz diagnosecomputer bij elke dealer
 • Reserve onderdelen nog jaren leverbaar via Mercedes-Benz bij elke dealer
 • Geen storingsgevoelige inbreuk op de originele bedrading
 

Het alarmsysteem is voorzien van:

 • Dubbele automatisch inschakelende startonderbreker
 • Sirene met noodstroomvoorziening
 • Bewaking van alle deuren, motorkap en klep van de kofferbakruimte
 • Hellingshoek detectie
 • Interieurbeveiliging door middel van ultra-soon sensoren


Meest voorkomende modellen

Bent u bent u benieuwd hoeveel het inbouwen van een origineel alarmsysteem voor u kost? Hieronder ziet u de meest voorkomende modellen waarbij wij deze alarmsystemen met hellingshoek detectie inbouwen. Staat uw Mercedes-Benz er niet tussen? Geen punt! Bij overige modellen kunnen wij ook op aanvraag alarmsystemen inbouwen. Neem contact op met uw Louwman Mercedes-Benz-vestiging voor meer informatie of maak direct online een werkplaatsafspraak. A-Klasse (W176)
Prijs: € 1.295,-


 B- Klasse (W246)
Prijs: € 1.295,-


CLA- Klasse (W117)
Prijs: € 1.295,- 


C-Klasse (W204 )

Prijs:€ 1.295,-

C-Klasse (W205)
Prijs: € 1.295,-


E-Klasse (W212)

Prijs: € 1.295,-


E-Klasse (W213)
Prijs: € 1.295,-


E-Klasse CoupÚ (W238)
Prijs: € 1.295,-


GLA-Klasse (W156)
Prijs: € 1.295,-


*Standaard monteren wij niet de eventuele glasbreukdetectie in bijvoorbeeld de achterruit (sommige modellen zijn hiermee uitgerust). Glasbreukdetectie is volgens de SCM norm niet verplicht en de binnenruimte wordt bewaakt door ultra-soon of radar bewegingssensoren. Glasbreukdetectie kan uiteraard wel gemonteerd worden indien u dit wenst.  

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart