Bedrijfsprofiel

Rüttchen Automotive is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de familiesfeer altijd bewaard is gebleven.


Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.


Sinds 2016 maakt Rüttchen deel uit van de Louwman Dealer Group. Vertrouwen 

Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is het dagelijkse streven van alle ruim 300 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Rüttchen Automotive meerdere keren de Klanttevredenheidsprijs van Mercedes-Benz heeft behaald.


Mobiliteitspartner 

Wij zijn uw partner voor Mercedes-Benz personen, bestel- en vrachtauto’s, smart, Mitsubishi personenauto’s en Fuso.  MilieuOok maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons aan de orde van de dag. Wij uiten dat door een breed groen modellengamma, maar ook in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Sinds 2015 heeft elke vestiging zich gecommitteerd aan een lokaal Maatschappelijk Verantwoord project.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart