Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.

Zelf een review achterlaten

Wilt u zelf een review achterlaten dan kan dat ook door op de "Beoordeel zelf" link te klikken van de vestiging van uw keuze.


4,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Niet geheel positief. Het verhaal aan de telefoon en voorafgaand aan de proefrit kwamen totaal niet overeen met de proefrit en het gesprek na de proefrit. Een problematische auto die excelente occasion werd verkocht. Kortom voor de serieuze koper, een keer extra goed nadenken! (Dealer in Breda)

19 oktober 2018

R uit Teteringen

  • service6
  • deskundigheid2
  • prijs/kwaliteit6
5,3 Rüttchen Tiel

reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Afspraak om 08.00 uur aan de auto beginnen. Om 08.30 uur worden de auto\'s uit de werkplaats gereden en gaat de eerste afspraak naar binnen. Als je de receptionist op het onnodige wachten aanspreekt is het antwoord: \"Bij de tandarts moet je ook wachten.\"

9 oktober 2018

JC uit Lienden

  • service6
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit3
2,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Meerdere moeizame reparaties gegad, werkelijk alles liep moeizaam. Facturen klopten niet en auto verkeerd terug in elkaar.

24 september 2018

JP uit Minderhout

  • service3
  • deskundigheid3
  • prijs/kwaliteit1
10 Rüttchen Gorinchem

Mijn airco laten reinigen en een storing laten onderzoeken.

23 september 2018

Richard uit Oud alblas

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
2 Rüttchen Breda Personenauto's

goed bedrijf alleen toen ze een trekhaak monteerde met een 13polige stekker Ging het naar mijn mening mis Wordt niet standaard de geschakelde voedig of vaste voeding aangesloten Dus nooit een trekhaak bij ruttchen eronder Laten maken.! Dit is net een broodje knakworst bestellen zonder knakworstenߘ‚ Gewoonweg belachelijk

2 september 2018

Marcel uit Landgraaf

  • service1
  • deskundigheid2
  • prijs/kwaliteit3
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Vandaag is onze vakantie begonnen en vanuit Nijmegen richting Zuid Frankrijk. Halverwege richting Breda kwam de melding dat remblokken vervangen dienden te worden. Ruttchen gebeld en zij bleken bereid om direct de remblokken te vervangen. Het contact en de service staan bij hen op een zeer hoog peil. Hartelijk dank daarvoor en hierbij mijn waardering 10+.

22 augustus 2018

Jakob uit Malden

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

We hebben bij Rüttchen in Breda een smart gekocht en net als in 2016 weer zo klantvriendelijk je voelt je daar meteen thuis en dat geeft een fijn gevoel. En Wesley is net als Dennis goed met hun werk bezig kei vriendelijk en dat vinden wij heel fijn. We kunnen niet hoger dan een tien maar ze verdienen meer, we zouden zeggen ga zo door. Met vriendelijke groetjes Diny en Jan uit Vlissingen.

22 augustus 2018

Diny uit Vlissingen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
4 Rüttchen Breda Personenauto's

ik had intresse in de witte 250 cla heb gesproken met een vertegenwordiger zou mij bellen over de prijs niets gehoord

20 augustus 2018

cees uit Hoeven

  • service4
  • deskundigheid4
  • prijs/kwaliteitn.v.t.
2 Rüttchen Gorinchem

Wij hadden interesse in een Mercedes C-klasse. Desbetreffende auto was voor de dealer begrippen oud (2010). De auto was alleen rijklaar mee te nemen zonder mogelijkheid op garantie (niet vermeld voor de bezichtiging). De desbetreffende auto had een aantal gebreken die zeker noemenswaardig zijn (niet vermeld voor de bezichtiging). De auto had 8 maanden geleden zijn laatste beurt nodig gehad (wederom niet vermeld voor de bezichtiging). Wij hadden om deze reden van te voren een offerte aangevraagd met een duidelijke prijsopgave, zodat wij op deze manier een onnodige rit konden besparen. Als wij bovengenoemde punten van te voren wisten, waren wij meteen afgehaakt. Dit heeft ons onnodig tijd en geld gekost. Helaas, zijn wij in onze beleving totaal niet serieus genomen, omdat het waarschijnlijk voor de grote 'mannen' van MB te Gorinchem niet rendabel genoeg was om een nieuwe klant de tijd en aandacht te geven die iedereen verdient bij het kopen van een auto.

17 augustus 2018

Dhr./mevr. uit Alkmaar

  • service1
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit4
10 Rüttchen Den Bosch

Geweldige ervaring. Zeer professionele partij met klantbeleving merkbaar als topprioriteit. Er was een hoop aan de hand met mijn auto en bij Ruttchen hebben ze alles gerepareerd, me kundig advies gegeven, me gedurende het proces constant eerlijk en goed geïnformeerd en het contact verzorgd met de Mercedes fabriek. Als kers op de taart zijn ze mijn auto komen brengen toen hij gemaakt was. Ik zou bijna zin krijgen in de volgende keer dat mijn auto weer kapot is! (Ok dat laatste is een beetje overdreven maar ze zijn extreem tof)

27 juli 2018

Paul uit Amsterdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Wij hebben een Mitsubishi gekocht bij Tymon Pool. Wij zijn uitermate tevreden over Tymon. Alle contacten met Tymon waren zeer prettig en er heerste iedere keer een relaxte sfeer. Tymon luisterde goed naar ons zodat wij een Mitsubishi hebben gekocht die aan al onze wensen voldoet. De aflevering was echt een feestje. Complimenten voor Tymon! Ook de monteurs in de werkplaats hebben er alles aan gedaan om de auto tip top af te leveren.

19 mei 2018

Jos uit Tilburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Mijn aygo met een kleintje op de passagiersstoel vond ik niet meer veilig. Zodoende kwamen we (met goede ervaring uit het verleden) terecht bij de Mitsubishi dealer. We werden uitermate vriendelijk geholpen. Geen gepusch, leuk gesprek en uiteindelijk een stoere ASX gekocht. Dank Tymon voor de goede uitleg van de auto!

12 mei 2018

Sabine uit Wernhout

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
9 Rüttchen Breda Personenauto's

Outlander gekocht. Goed geholpen bij eerste bezoek en tweede bezoek. Door Tymon uitstekend geholpen bij dr aflevering.

9 mei 2018

Dick uit Sleeuwijk

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Mitsubishi lancer gekocht. Verkoper heeft echt zijn best gedaan alles in perfecte staat over te dragen, compleet met alle documenten en historie. Zeer tevreden, kom zeker terug.

9 mei 2018

Edwin uit Raamsdonksveer

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Mooie auto gekocht bij Tymon zonder problemen. Rijd nog altijd geweldig! Bedankt voor de geweldige service!

8 mei 2018

Justin uit Breda

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Eerst even gebeld met tymon Pool, keurig te woord gestaan, daarna in de zaak geweest, keurig ontvangen n een ontspannen sfeer, goed advies gehad en binnen 3 dagen hadden we onze Mitsubishi Outlander zodat we onze oude auto niet meer hoefde laten keuren, bij aflevering ruim de tijd genomen om alles uit te leggen, en kregen een paar dagen na aanschaf een appje van tymon of alles naar wens was.

8 mei 2018

Jan uit Steenbergen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
4 Rüttchen Breda Personenauto's

Mede door de positieve ervaringen in de reviews afgelopen zaterdag 5 mei bezoek gebracht aan de showroom. Was daar tussen ca 12.10 en 12.30 om eens oriënteren voor andere auto. Veel auto's in de showroom bekeken. Mooie auto's, dat zeker. Echter de 3 of 4 verkopers hadden het te druk met hun onderlinge gesprek en koffie en daardoor blijkbaar geen tijd om zich met mij te bemoeien. Na 20 minuten maar weer vertrokken. Toch jammer zo'n gemiste kans en de manier om potentiële klanten weg te jagen......

7 mei 2018

Ed uit Breda

  • service4
  • deskundigheidn.v.t.
  • prijs/kwaliteitn.v.t.
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Gebruikte E klasse gekocht. Netjes te woord gestaan, no nonsense eerlijke antwoorden. Vorige week auto afgehaald bij Wesley. In een woord perfect van pand tot verkoper van ontvangst tot aflevering. Jammer dat ik maar 10 punten mag geven.

27 april 2018

Rob uit Meterik

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,7 Rüttchen Gorinchem

Vakkundig en vriendelijk personeel. Kreeg een lekker bakkie koffie en ze hebben me even naar de stad gebracht zodat ik kon shoppen tijdens de reparatie! Super service!

27 maart 2018

Nicole uit Giessenburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Tilburg

Auto weggebracht om een nieuwe vooruit te laten plaatsen er werd een gratis leen auto geregeld plus de aangevraagde me adapter werd er gelijk gemonteerd, met deskundige uitleg s'morgens weggebracht s'middags weer opgehaald zeer vriendelijk personeel. Echt een plaats waar je als klant nog echt gewaardeerd wordt. Daar kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen. Een dikke 10 in alles.

6 februari 2018

Angela uit Sint. Willebrord

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Rüttchen Breda Personenauto's

Paul Hooper, Is een hele goede verkoper, die je graag als klant binnen hengelt, en echt zijn best voor je doet, om een aantrekkelijke deal te bemachtigen! Maar ook de dames van de ontvangst desk, zijn super aardig en leiden je naar de gewenst afdeling

30 januari 2018

Jac uit Roosendaal

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Omdat ik een proefrit wilde maken met een S had ik een afspraak gemaakt. Ik werd uiterst plezierig ontvangen, er werd van alles over de auto verteld en na enige instructie kon ik een interessante proefrit maken. Na terugkomst weer koffie met wat erbij en een evaluatie zonder enige druk om te beslissen. Heel correct en plezierig.

13 januari 2018

Jan uit Rotterdam

  • servicen.v.t.
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteitn.v.t.
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Uitstekende ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en bekwaam personeel en heb uiteindelijk hier mijn auto gevonden en gekocht.

12 januari 2018

Ronald uit GOUTUM

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Tilburg

Bedankt voor de vrindelijke service vandaag!!

17 oktober 2017

T uit BE

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
2 Rüttchen Tilburg

Met verbazing auto opgehaald na beurt incl reparaties en winterbanden. Bij ophalen alles ok, bij instappen geen reparaties uitgevoerd en geen winterbanden. Waar is de tijd gebleven dat ze tussendoor belde en aan het einde vertellen wat er (niet) gedaan is.

2 oktober 2017

Arjan uit

  • service2
  • deskundigheid2
  • prijs/kwaliteitn.v.t.
8,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 september 2017

Ronald uit Breda

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 Rüttchen Den Bosch

Heb vandaag met mijn zoon Johan de Krieger zijn nieuwe Vito opgehaald.Als ouwe rot weet ik nog wel wat service moet zijn.nou de jongeman die ons hielp,geweldig goed,hij verstaat zn vak, koesteren die vent een dikke 10 waard

29 september 2017

Jos uit Sprang-Capelle

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Enthousiaste verkoper, goede ontvangst en persoonlijke aandacht.

24 september 2017

Cindy uit Sint Philipsland

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8,7 Rüttchen Breda Personenauto's

zeer goed. leuk personeel zo door gaan

23 september 2017

din uit zevenbergen

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 september 2017

Lodewijk uit Breda

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Rüttchen Breda Personenauto's

Zeer prettige ervaring als klant met medewerker(s). Goed contact en begripvol.

22 september 2017

J.W. uit Rijswijk zh

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Zeer prettig, goede ontvangst, Willem Bastiaansen is een leuke, vriendelijke en deskundige verkoper!

21 september 2017

Jeep uit Zoetermeer

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Mitsubishi Outlander gekocht , wat een super fijne auto echt grandioos, net zoals de service van Timon (verkoper) Rüchtten Breda. Wij zijn hier uiterst vriendelijk en eerlijk behandeld. Afspraken worden nagekomen, dit bedrijf is echt een aanrader.

21 september 2017

Sander uit Oss

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Zeer positief met Tymon .

21 september 2017

Samuel uit Breda

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Fantastisch goed bedrijf. Tymo is een perfecte verkoper. Zeer klantvriendelijk. (Maar dat is deze klant ook)

20 september 2017

Cees uit Middelburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
9 Rüttchen Breda Personenauto's

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 september 2017

Dianne uit

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Een jaar geleden alweer.... Wat gaat dat snel !! Mijn Smart werd bijna een jaar geleden afgeleverd bij Ruttchen Breda. Ik ben via Tymon in contact gekomen met Jody die mij vakkundig en snel een prachtige Smart ForTwo verkocht. Het hele traject van aankoop tot aflevering is echt top gegaan !! Tymon heeft mij en mijn vrouw een rondleiding gegeven in het prachtige pand en hebben ons verheerlijkt aan de mooie modellen EN het zalige gebak :-). Ik wil zowel Jody en Tymon hartelijk bedanken voor jullie zorg en service. Over twee jaar zal er toch een cabrio moeten komen. En ja dat gaat er zeker 1 bij Ruttchen worden !!

20 september 2017

Maurice uit Hellevoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Ik ben niet de makkelijkste klant, maar Tymon Pool wist mijn functionele wensen met mijn budget te matchen. Daarbij gaf hij mij de service die een klant graag ziet. Hij was eerlijk over de auto, maakte met mij garantieafspraken waar ik mee uit de voeten kon en informeerde ruim na de aankoop hoe de auto beviel. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik met een autodealer te maken had die investeerderd in zijn klanten. Ondanks dat ik in Maastricht woon zal ik bij mijn volgende aankoop zeker bij Tymon langs gaan.

20 september 2017

Ruud uit Maastricht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Meerder keren de showroom bezocht en zelfs een keer een proefrit gemaakt. Helaas nog niets gekocht maar elke keer ben ik keurig geholpen door Tymon.

20 september 2017

Fulco uit Vlaardingen

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
7,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Fijn geholpen door Patrick. Waardeer de service en persoonlijke aandacht.

19 september 2017

Joop uit Breda

  • service8
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
9 Rüttchen Breda Personenauto's

Prima ervaring bij ophalen nieuwe Mercedes C klasse bij Ruttchen Breda. Verkoopmedewerker die ook heeft geholpen bij maken van keuze /selectie nieuw auto, nam ook ruim de tijd voor uitleg van nieuwe auto bij het afhalen van de nieuwe auto. Zeer goed gevoel aan overgehouden.

31 augustus 2017

Jan uit Andel

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteitn.v.t.
10 Rüttchen Gorinchem

Erg vakkundig

31 augustus 2017

Dhr./mevr. uit Gorinchem

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Rüttchen Breda Personenauto's

We z\'n heel goed naar allen tevredenheid geholpen door Patrick. We z\'n vol lof over de auto en daar kopen is voor herhaling vatbaar.

29 augustus 2017

Daisy uit St Willebrord

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Super blij met mijn smart. Bedankt Patrick Gussenhoven voor je buitengewoon service en je deskundig advies ben helemaal happy. Lekkere koffie, gezellige mensen en een top auto.

17 augustus 2017

Betty uit Breda

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Recent bij Ruttchen Breda een Mercedes C gekocht. Dit mede vanwege een enthousiaste en deskundige verkoopmedewerker Patrick Gussenhoven. Patrick creëerde een rustige en ongedwongen sfeer, waar de koper nog centraal staat. Waar dit bij vele andere auto garages niet meer het geval is. Ik ben een erg tevreden koper en hoop nog lang klant te kunnen blijven bij Ruttchen Breda.

17 augustus 2017

Willem Jan uit

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
9 Rüttchen Breda Bedrijfsauto's

Zeer tevreden, enthousiaste mensen

13 augustus 2017

Leon uit Sint-Oedenrode

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Bedrijfsauto's

Perfecte service en meedenken van de medewerkers.

13 augustus 2017

Joyce uit Oosterhout

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Rüttchen Breda Personenauto's

Hele goede ervaringen. In het bijzonder zeer te spreken over de prettige serviceverlening en deskundigheid van Willem Bastiaansen.

10 augustus 2017

Michou uit Oss

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
10 Rüttchen Den Bosch

Geweldige service. Zowel bij de aankoop van mijn Mercedes, maar met name bij het afhandelen van een ongemak. Erik Piek heeft hierin voor meer dan 100% onze belangen op een perfecte wijze behartigd!!

4 augustus 2017

Chris uit Oosthuizen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Vandaag geweest vooreen apk en scm keuring van mijn porsche ik was geen klant bij Rüttchen maar dat was geen probleem. Tijdens de keuring waren een paar kleine puntjes direct opgelost. En de rekening was slechts100,- terwijl men er zeker twee uren aan had besteed. Ben zeer tevreden en zal u bedrijf in gedachten houden als ik een nieuwe prive auto nodig heb. Alex Schroder

2 augustus 2017

Alex uit kortenberg Belgie

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
8,7 Rüttchen Breda Personenauto's

zeer vriendelijke en behulpzame medewerker (mvr. S.de Jong)

2 augustus 2017

Okkes uit Etten-Leur

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Ik ben via een marktplaatsadvertentie bij Rüttchen terechtgekomen. De auto waar ik in geïnteresseerd was bleek al verkocht te zijn. Maar onze verkoopadviseur Patrick Gussenhoven hielp ons aan een andere C-klasse. Wat een fantastische medewerker van jullie bedrijf. Zeer behulpzaam, vriendelijk, niet opdringerig en geen verkooppraatjes!!! Echt top geholpen. Bedankt jongen.

30 juli 2017

Rob uit Boskoop

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
9 Rüttchen Den Bosch

Goed en snel geholpen, zeer tevreden over expertise.

28 juli 2017

Patrick uit Nieuwegein

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Op 1 juli heb ik voor het eerst Ruttchen Breda bezocht om een E Coupé te bekijken. Vriendelijk geholpen en later een proefrit gemaakt. Op 14 juli kon ik de auto op komen halen, wederom prettig geholpen en verder kennis gemaakt met het bedrijf. Ben vanaf de eerste dag tot de aflevering goed geïnformeerd door Patrick Gussenhoven.

16 juli 2017

Onno uit DORDRECHT

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Rüttchen Breda Personenauto's

Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe gebruikte mercedes b klasse opgehaald bij ruttchen Breda. Net zoals bij het eerste contact was ontvangst bij de receptie zeer vriendelijk. Verkoper Patrick Gussenhoven straalde rust en deskundigheid uit en was zeer klantvriendelijk. Zeer persoonlijke benadering gedurende het verkoopproces, gaf me een goed vertrouwd gevoel. Bij aflevering stond Patrick met een mooi boeket bloemen voor mijn vrouw en nam hij alle tijd om een aantal functies vd auto door te nemen Daarna kon hij afscheid nemen van een tevreden klant.

10 juli 2017

Ton uit Best

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
3,3 Rüttchen Gorinchem

Recentelijk hier mijn auto voor servicebeurt gebracht, mijn voorruit moest ook vervangen worden vanwege een breuk. Ik had heel duidelijk aangegeven dat ik wel exact dezelfde voorruit wilde hebben. Hoewel ik tijdens de servicebeurt en het vervangen van de ruit in de zaak heb gewacht kwam niemand mij vertellen dat de ruit niet hetzelfde was en werd deze gewoon gemonteerd. Ik kwam er achter toen ik inmiddels vertrokken was. Ik ben toen direct terug gegaan en dit gemeld aan de werkplaats chef. We zijn samen naar de monteur gelopen en deze gaf toen direct aan dat dit niet hetzelfde was maar hij de ruit toch maar gemonteerd heeft. Ik heb hier over een klacht ingediend maar daar is verder niet veel mee gedaan behalve aan te geven dat zij hier niets aan kunnen doen. Ik had net zo goed naar Carglas kunnen gaan. Jammer dat dit zo verlopen is.

6 juli 2017

Andres uit Nieuwegein

  • service2
  • deskundigheid4
  • prijs/kwaliteit4
10 Rüttchen Den Bosch

Heel prettig geholpen door Erik. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar door vakkundig advies zeer tevreden naar huis gegaan! Top service!

5 juli 2017

Annemerel uit Den Bosch

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
1 Rüttchen Gorinchem

Onze bus is hiernatoe afgesleept door de anwb op een zaterdag. Ze zouden ons een prijs doorgeven per tefeloon op maandag voor ze iets zouden doen aangezien wij hem het liefst naar onze eigen garage zouden laten afslepen. Ondangs dit alles hebben ze het een en ander los getrokken en krijgen we te horen dat als we hem mee willen nemen we eerst 109,17 moeten afrekenen voor ze de bus weg laten gaan. Als uw auto/ bus nog een paar honderd meter zou kunnen rijden of u hem kunt duwen naar de volgende garage zou ik dit zeker doen!

5 juli 2017

Donny uit Silvolde

  • service1
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit1
8,3 Rüttchen Den Bosch

Vanuit mijn commerciële functie bij FC Den Bosch heb ik meerdere keren samengewerkt met Rüttchen Den Bosch. Een samenwerking die ik als zeer prettig ervaar en ook voor de toekomst zal worden gecontinueerd!

27 juni 2017

Tommie uit Boxtel

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 Rüttchen Den Bosch

Vriendelijk, eerlijk en zeer klantgericht! Ik ben hier al meerdere keren geweest en elke keer wordt ik weer positief verrast.

27 juni 2017

Nick uit 's-Hertogenbosch

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Super geholpen door Tommy en Jody bij Ruttchen Den Bosch!

26 juni 2017

Dhr./mevr. uit

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Goede persoonlijke service waarbij ze zichtbaar dat \'stapje extra doen\'

26 juni 2017

Rens uit den bosch

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Sinds ik de overstap heb gemaakt naar Mercedes weet ik de weg naar Ruttchen keer op keer te vinden. Zeer prettig en persoonlijk contact met Tommy Derks welke mij nu al meerdere malen heeft kunnen voorzien van een geweldige auto! Keep up the good work heren en dames van Ruttchen!

26 juni 2017

Thijs uit Rosmalen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Topbedrijf met fantastische service!!

26 juni 2017

Thomas uit

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 juni 2017

Peet uit Den Dungen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Prettig geholpen, goede service, het contact verliep erg plezierig.

26 juni 2017

Sander uit Oosterhout

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,3 Rüttchen Den Bosch

Ervaring is meer dan goed. Of je de vestiging bezoekt voor onderhoud of technische vragen ze staan je vakkundig te woord en zoeken naar oplossingen. Verkopers luisteren goed naar de wensen en vullen dit altijd goed in.

26 juni 2017

John uit Eindhoven

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Den Bosch

Eindelijk Mercedes gaan rijden. Na vele omzwervingen zijn we uiteindelijk Mercedes gaan rijden. De service, liefde en aandacht van Ruttchen zijn werkelijk van een hoog niveau, net als het merk Mercedes. Niet alleen tijdens de verkoop van de auto aan ons maar ook daarna hebben ze oog voor onze behoeftes en kunnen die (blijkbaar moeiteloos) invullen. Bedankt!

26 juni 2017

Martijn uit Den Bosch

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,7 Rüttchen Den Bosch

Prettig geholpen, goede service, fijne Mercedes B-klasse als huurauto, het persoonlijke contact met Tommy Derks vind ik erg plezierig

26 juni 2017

Ronald uit

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
9 Rüttchen Den Bosch

Luisteren goed naar je problemen voordat men de auto inneemt voor service en onderhoud. Bij aflevering koppelt men weer goed terug wat er aan de auto is gedaan.

26 juni 2017

Dhr./mevr. uit

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
9,7 Rüttchen Den Bosch

Goede service, klantvriendelijk en een bedrijf wat sterk \'vooruit\' wil met de klant & servicegraad.

26 juni 2017

Jan uit

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
9 Rüttchen Den Bosch

Prima ervaringen. Erg service en klantgericht.

26 juni 2017

Henny uit Den Bosch

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Vanaf dag 1 met Sander Rozenberg een bijzonder prettig contact. Niets lijkt te veel en als het dan ergens in de lijn tussen dat eerste contact en uiteindelijke levering van mijn nieuwe eerste Mercedes Benz mis gaat, neemt hij op de juiste wijze verantwoordelijkheid. Echt top. Inmiddels de eerste kilometers gemaakt met mijn Mercedes en het gevoel is zoals de service van Sander: gewoon Top! Coen Waltman Generaal manager Eltrex Motion

16 juni 2017

Coen uit Breda

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Uitstekend geholpen door Sander Rozenberg

15 juni 2017

Dhr./mevr. uit

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
1 Rüttchen Breda Personenauto's

Op 2e paasdag hebben wij, mijn vrouw en ik, uw showroom bezocht. Wij hebben kenbaar gemaakt dat wij zeer geinteresseerd waren in de nieuwe Mercedes B klasse, en dat wij graag een proefrit zouden maken in deze auto, maar dan wel in een automaat. Ik heb mijn kaartje achtergelaten en mijn gegevens zijn door een van uw medewerkers opgeslagen in een computer. Tot op de dag van vandaag heb ik nog niks van u vernomen. Wat ik een beetje vreemd vind. Gelukkig voor ons was een andere Mercedes vestiging wel bereid om ons een proefrit te laten maken, en zijn wij ook zeer tevreden met onze nieuwe aanschaf, de Mercedes B klasse, AMG styling.

Reactie Rüttchen Breda Personenauto's

Geachte heer en mevrouw Kivits, Hartelijk dank voor uw klacht en onze excuses voor het niet naar behoren reageren door de verkoop afdeling. Wij begrijpen dat u inmiddels contact heeft gehad met onze vestigings manager en wij zullen hierin intern actie op ondernemen. Wij wensen u vele veilige kilometers in uw nieuwe Mercedes Benz B klasse en hopen u wellicht te mogen ontmoeten voor onderhoud van deze prachtige auto. Met vriendelijke groet, Petra Roovers Afdeling Customer Support.

31 mei 2017

peter uit breda

  • service1
  • deskundigheidn.v.t.
  • prijs/kwaliteitn.v.t.
10 Rüttchen Breda Personenauto's

contact gehad met Sander Rozenberg van Ruttchen Breda. Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering in één woord super ! Bijzonder vriendelijk, professioneel en ter zake kundig. Voor de aflevering en uitleg over de auto werd ruim de tijd genomen. Een aanrader !!

19 mei 2017

Andrà uit Putte

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Rüttchen Breda Personenauto's

Erg goed geholpen en zeer tevreden!

19 mei 2017

Tom uit Schijf

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Ik ben super geholpen bij de schade afdeling van Ruttchen! Randy, bedankt! Hopelijk heb ik niet vaker schade, maar zo wel tot dan!

19 mei 2017

Fleur uit Breda

  • service10
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Afgelopen vrijdag mijn nieuwe auto opgehaald. Meer dan lof over de ontvangst en de uitleg. Keurig netjes en er werd goed de tijd genomen. Complimenten!

16 mei 2017

Jurriën uit Barendrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Uitstekend, vriendelijk en deskundig personeel. Mooi pand met goede faciliteiten.

15 mei 2017

T.J.N. uit Heerjansdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
8,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 mei 2017

Renà uit OUD GASTEL

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
8,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Deskundige hulp, vriendelijk. Niet opdringerig.

13 mei 2017

Marco uit Breda

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Prima service, heerlijke koffie en vriendelijke, aktieve verkoper. Dhr. Remco van der Star

13 mei 2017

C.N uit Kaai 12 3255ag Oude Tonge

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Super goed

13 mei 2017

Jos uit Oud gastel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

We hebben een prachtige B klasse gekocht bij Ruttchen in Breda. We zijn echt heel netjes en goed geholpen, vanaf de koop tm de aflevering is het precies volgens afspraak gegaan. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel en we zijn erg blij met onze aanwinst. De verkoop heeft Willem gedaan en de aflevering heeft Patrick gedaan, hartstikke bedankt en zeker tot ziens.

30 april 2017

Erik uit Steenbergen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Ben perfect beholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto

24 april 2017

Iwan uit Eindhoven

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
8,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 april 2017

Nico uit Etten-Leur

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit9
9 Rüttchen Den Bosch

Goede service zowel aan de verkoop als service kant.

7 april 2017

Kevin uit Den Bosch

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8,7 Rüttchen Den Bosch

Al enkele jaren is Ruttchen Den Bosch onze partner in mobiliteit. Als kantoor willen we onderscheidend en persoonlijk zijn en dit alles zien wij terug bij Ruttchen. Meedenken en aandragen van oplossingen is voor ons echt een meerwaarde als het gaat om een samenwerking. Met straks een volledig nieuwe showroom zal de beleving alleen maar beter worden.

6 april 2017

Bart (Snijders Advocaten) uit 's-Hertogenbosch

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Den Bosch

Mijn Mercedes A180 komt oorspronkelijk van Wensink Zwolle. Na mijn verhuizing naar Den Bosch heeft Rüttchen de zorg voor mijn auto prima overgenomen. Recentelijk heb ik de auto voorzien van een mooie velgen set en kijk ik uit naar nog vele jaren rijplezier.

5 april 2017

Edward uit Den Bosch

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Goed advies. Service uitstekend en afspraken correct nagekomen. Prima!

5 april 2017

Peter uit Den Dungen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9,7 Rüttchen Den Bosch

Ruttchen Den Bosch denkt enorm met je mee, geen probleem is te groot. Dankjewel voor de top service.

5 april 2017

Collin uit Den Bosch

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Den Bosch

Top service, zeer persoonlijk en correct.

5 april 2017

Danny uit Vught

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Den Bosch

Uitstekende service en prettige behandeling.

5 april 2017

Bob uit

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8,7 Rüttchen Den Bosch

Geweldige service, goed advies, doen wat er gevraagd wordt, complimenten aan het hele team

5 april 2017

Joop uit 's-Hertogenbosch

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
8 Rüttchen Breda Personenauto's

Prima begeleiding tijdens het selecteren van de nieuwe auto.

1 april 2017

Pieter uit Sommelsdijk

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
9,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Verkoper in Den Bosch gaf scherpe deal voor een zeer nette B-klasse occasion. Twee niet direkt zichtbare mankementen zijn keurig in de weken na aflevering verholpen door de werkplaats in Gorinchem. Vriendelijk en deskundig personeel aldaar. Mijn volgende auto koop ik weer bij Ruttchen.

30 maart 2017

Martin uit Naarden

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Gorinchem

Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.

18 maart 2017

Erik-Jan uit Houten

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.

18 maart 2017

Erik-Jan uit Houten

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Tilburg

Wij hebben telefonisch een auto gekocht, wij zijn vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door Eric Debbaut. Wij waren eerst bij Stern in Hilversum geweest daar wordt je niet echt serieus genomen. Wij kwamen voor de CLA aanbieding maar namen niet echt de moeite om een auto voor ons te vinden. Via de internet zijn wij bij Ruttchen uitgekomen (niet echt in de buurt). Wij zijn super blij met deze mooie nieuwe auto. Ik heb een paar keer telefonisch contact met Eric Debbaut gehad en heeft alles super geregeld!!!!

17 maart 2017

Bianca uit Nederhorst den Berg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 maart 2017

Andrà uit Someren

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8,7 Rüttchen Den Bosch

Uitstekende service en ontvangst zeer prettige behandeling.

3 maart 2017

Roeland uit Rosmalen

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
9,3 Rüttchen Gorinchem

Vanmorgen bij dit bedrijf zeer goed geholpen met storing pts systeem hier staat klant nog centraal .bij het opmaken van factuur bleek ik goedkoper uit te zijn dan wat afgesproken was hulde voor deze vestiging

24 februari 2017

George uit Capelle aan den ijssel

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
9 Rüttchen Breda Personenauto's

De selectie, aanschaf en levering van mijn nieuwe E-serie is uitstekend verlopen. Onderhandeling, levertijd en leveromvang; alles klopt. Complimenten voor de efficiëntie.

12 februari 2017

Arnold uit Zevenbergen

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
9,7 Rüttchen Breda Personenauto's

Ik heb contact gehad met Sander Rozenberg voor de aanschaf van een nieuwe leasewagen. Ben zeer netjes en professioneel behandeld, hij stond altijd klaar voor vragen en wist zeer snel te reageren (wat zeer handig is als je iets op korte termijn geregeld wilt hebben). Ook zeer mooie showroom, met vele leuke speeltjes. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

10 februari 2017

Corine uit Laren

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Perfecte service en goede kennis van de auto. Veel aandacht bij aflevering van de auto wordt erg gewaardeerd.

4 januari 2017

Chris uit Berkel-Enschot

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteitn.v.t.
4,7 Rüttchen Gorinchem

Geen klantvriendelijke en ondeskundige verkoper. Afspraken worden niet nagekomen / teruggetrokken. Tijdens twee bezoeken (informatie en proefrijden) geen eens een kop koffie aangeboden. Klachtgesprek met directeur is prima geweest, heeft toegezegd verbeteractie te ondernemen naar zijn verkopers. Uiteindelijk niet gekozen voor een nieuwe Mercedes omdat het totaal plaatje advies en prijs (inruilpremie) niet klopt. In Gorinchem weten ze al dat ze dit jaar niet de prijs winnen m.b.t. klant op nr 1 en daar leggen ze zich bij neer. Geen moeite meer voor nieuwe klant. Onze ervaringen bij Rüttchen Breda zijn een stuk positiever. We hadden echter al een verkoper in Gorinchem en moesten daar naar terug. Uiteindelijk wel een nieuwe auto gekocht, maar van een ander merk.

29 december 2016

Jan uit Gorinchem

  • service5
  • deskundigheid4
  • prijs/kwaliteit5
1 Rüttchen Breda Personenauto's

Langs gereden in Breda. Radio+gps was uitgevallen.Ze wilden geen zekering vervangen. Moet week later terugkomen + vervangend vervoer regelen. Zelf maar zekering vervangen. Erg slechte service dus

25 december 2016

Dhr./mevr. uit

  • service1
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit1
9,3 Rüttchen Breda Personenauto's

Contact met de verkoper de heer Rozenberg was zeer correct en kundig. Hij deed er alles op een positieve manier om mij het Mercedes gevoel te geven. Dit is gelukt heb en nieuwe Mercedes CLA Coupe gekocht. Waarbij de heer Rozenberg goed zijn best heeft gedaan om tot een mooie deal te komen, inruil huidige auto versus nieuwe Mercedes.

21 december 2016

Rene uit Bunschoten Spakenburg

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Een goed ervaring met zowel de verkopers als de mannen bij de werkplaats! Zeer vriendelijk en goed behandeld, voor andere klanten ook zeker een aanrader om bij rüttchen personenwagens te Breda langs te gaan. Alles is tot de kleinste puntjes goed verzorgd en continu op de hoogte gehouden.

Reactie Rüttchen Breda Personenauto's

Dank u wel voor uw positieve beoordeling op Klantenvertellen.nl! Team Rüttchen Autowereld

16 december 2016

Kadir uit Oosterhout

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
2 Rüttchen Breda Personenauto's

Werd totaal niet serieus genomen. 1 dag later bij een andere dealer gekocht. Aanfluiting.

Reactie Rüttchen Breda Personenauto's

Geachte heer, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling te geven. Wij betreuren uiteraard het feit dat u het gevoel heeft gehad dat u niet serieus werd genomen. Daarover komen wij graag met u in contact. Uw e-mail adres komt echter niet in ons bestand voor. Wij kunnen daarom niet telefonisch contact met u opnemen. Wij horen graag uw verhaal. Als dank voor de moeite sturen wij u graag een attentie toe. Met vriendelijke groet, Rüttchen Autowereld

13 december 2016

Dhr./mevr. uit

  • service2
  • deskundigheid2
  • prijs/kwaliteit2
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Sinds 1 dag heb ik de Mercedes C-klasse C300h Estate in gebruik. De eerste indrukken zijn geweldig. Wat een fijne auto. Ik weet zeker dat ik deze auto met plezier ga berijden. Ik werd bij de keuze voor deze auto op een zeer prettige manier geholpen door Sander Rozenberg. Hij heeft dit werkelijk op een zeer enthousiasmerende wijze gedaan. Ook bij de aflevering was hij zeer behulpzaam en informatief.

8 december 2016

John uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Rüttchen Breda Personenauto's

Na wat moeizame start ben ik zeer tevreden over hoe Jouk de zaken heeft opgepakt en heeft geregeld. Zowel in hrt offerte proces als de levering. Ik heb nu een geweldige auto en het gedeelde enthousiasme vanuit Jouk maakte de ervaring van het \"kopen van een mercedes\" alleen maar leuker!

25 november 2016

Jeroen uit Zundert

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
1 Rüttchen Breda Personenauto's

Als je een auto aanschaf van niet eens 2 jaar oud en met 25.000 kilometer op de teller, verwacht je een fatsoenlijke auto. C klasse 2014 ( w205 ) Zonder piepen en kraken. Als er iemand uitstapt vanuit de passagier stoel voor, geef de boardcomputer een waarschuwing piep aan van minimaal 2 minuten wat heel erg vervelend is. Ik heb deze 2 punten aangegeven bij ruttchen. Volgens de deskundige is het heel normaal, als er iemand uitstapt dat de gordel alarm nog 2 minuten afgaat. Ik heb hiervoor een e klasse 350 gereden uit 2009 als er bij mij iemand uitstapt ging gordel alarm direct uit. Krijg je te horen \' dat kan want je rijd nu in een c klasse en geen e klasse \' hoe durf je zoiets te zeggen!!!!!! En hoe kan een stuurhoes na 25.000 kilometer al versleten zijn? Is geconstateerd door Mercedes. En kan vervangen worden voor 350. Mijn auto heeft stergarantie, op de website van Mercedes staat dat stergarantie gelijk is aan fabrieksgarantie. Ik merk er niks van! Mercedes maakt mooie auto\'s ! Maar service is onacceptabel.

13 augustus 2016

Chris uit Breda

  • service1
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit1
9 Rüttchen Gorinchem

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 augustus 2016

F uit

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Rüttchen Veghel

Ik ben erg tevreden over de service. Tijdens de werkzaamheden word ik prima op de hoogte gehouden van eventuele extra werkzaamheden/onkosten. Zeer vriendelijke en goed opgeleide monteurs

1 juni 2016

Erik uit Sint Oedenrode

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Rüttchen Gorinchem

- Vriendelijk en vakkundig personeel. - Duidelijke afspraken m.b.t. werkzaamheden en prijs. - Open communicatie, geen geheimen.

19 april 2016

S. uit

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
9,3 Rüttchen Gorinchem

Prettig bedrijf waar ik met m\'n 20 jaar oude auto gewoon het gevoel krijg dat ik welkom ben. Oprecht advies (ivm leeftijd) en kundige reparatie. Ik rij er met een smile vandaan omdat de auto weer prettiger rijdt. Ik rij er dan ook graag voor om.

19 april 2016

Stefan uit Dordrecht

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
8,7 Rüttchen Gorinchem

Erg open bedrijf, persoonlijke benadering. Net dat beetje extra.

19 april 2016

r uit sliedrecht

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit9
8,7 Rüttchen Gorinchem

Meerdere introducties gehad van diverse personenauto\'s. Service en klant vriendelijkheid top

19 april 2016

Peter uit Bergschenhoek

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
7 Rüttchen Breda Personenauto's

Bij vragen moet je dikwijls op antwoord wachten.Ik heb al een jaar een probleem met de radio,maar een goed antwoord van de wekrkplaats heb ik nog niet vernomen.

25 maart 2016

Peter uit Oosterhout

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
9,3 Rüttchen Den Bosch

Meer dan prima service vanuit Verkoop adviseur Ruben.

25 maart 2016

Dhr./mevr. uit

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8,7 Rüttchen Gorinchem

Vriendelijke ontvangst,deskundig personeel en hulpvaardig. Terugkoppeling indien nodig. Al met al ,een dealer die er mag wezen,toppie

25 maart 2016

Hans uit Gorinchem

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
10 Rüttchen Breda Personenauto's

Dit is een test

25 maart 2016

Martijn uit Oosterhout

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart